Arkbird 2019 Naują Produktą Nano Autopilotas 15.2 g Mažų Tipo Orlaiviai FPV

€73.40
  • w10108
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Arkbird 2019 Naują Produktą Nano Autopilotas 15.2 g Mažų Tipo Orlaiviai FPV

Aprašymas:

Riboti maži!Į Arkibird Nano autopiloto sistema turi ateiti į rinką.Bendrosios autopilotas su single CPU, integruota vaizdo taškų-lygio OSD ir AAT ore modulis, grynasis svoris yra tik 15.2 g, suderinta su mažo dydžio srovės jutiklis, puikus lenktynių tranai, mažo dydžio, FPV lėktuvus.

Pakavimo sąrašas:

Standartinis Komplektas: Arkbird Nano Autopilotas *1 Arkbird Nano dabartinės jutiklis *1 Arkbird Nano GPS *1 Naujinimo įrankį *1, Pilnas komplektas kabelis, 12V Srovės Jutiklis XT60: Arkbird Nano Autopilotas *1 12V mini reguliatoriaus srovės jutiklis(XT 60 kištukas) *1 Arkbird Nano GPS *1 Naujinimo įrankį *1, Pilnas komplektas kabelis, 12V Srovės Jutiklis T Kištukas: Arkbird Nano Autopilotas *1 12V mini reguliatoriaus srovės jutiklis (T-kištukas)*1 Arkbird Nano GPS *1 Naujinimo įrankį *1, Pilnas komplektas laidas

Specifikacijos:

Dydis: 3.8 *3.8 *1.7 cm Svoris: 15.2 g Darbinė įtampa: 12v

Laidai

OSD Sąsaja

Savybės:

1.Naudojant didelio tikslumo oro greičio matuoklis; oro ir sausumos greičio kontrolės ir apsaugos. 2.Aukštos raiškos Pix lygio OSD meniu su duomenų grafikas ekraną ir 8 rūšių 3D animacija plokštumos modeliai. 3.Integruotas AAT ore modulis, gali dirbti su Arkbird AAT žemės modulis tiesiogiai. 4.Paramos SBUS arba PPM įėjimas, 7 kanalo servo išėjimo, su autostability išėjimo į PTZ. 5.Pažangi atvartu valdymo ir spaudai, gali būti valdomas greitis ir nustatyti sumaišykite kontrolės per channel 1-7 (eleronas-sklendės). 6.Daugiau mišrios kontrolės būti delta sparno ir V-tail sparno, ir Abiejų variklių lėktuvas", " Bi-variklis skraidantis sparnas ir drugelis stabdys (mišrios kontrolės 1247channel). 7.Paramos Arkbird 433 10channel ir RSSI vieno vielos perdavimo.

Funkcijos:

1.Funkcija visus į vieną plati, plačios IMU (Inercinės matavimo vienetas), OSD (Ekrane), barometras Požiūris jutiklis, 12V-5V reglamento lustas, "ESC + įtampos reguliavimas" dvigubas maitinimo šaltinis.1.Launch Assist: Paleisti su orlaivių rankas, kai greitis yra didesnis nei 5kmph, sklendės, bus pradėti galia ir automatiškai valdyti kilimo. 2.Tvora Režimu: iš stačiakampio erdvę ar saugiai aukštis, ji automatiškai grįžta, geriausias pagalbininkas pradedantiesiems 3.Tarpinis Režimas: Jis gali atsekti Kelią Punkte Nustatytą meniu. 4.Judėjimo Režimas: Dėl kybojimo padėties, kaip balansas, nosį aukštyn ir nuolat nuolat 5.Kruizinių Skrydis: Išlaikyti tiesią & konstanta-aukštis skrydžio. 6.Flap Control: Apatinės sklendės paviršiaus automatiškai, kai greitis yra nepakankamas. 7.Drugelis Stabdžiai: Mišrios kontrolės, kad skristi sparno keisti savo kryptį sklandžiai, be eleronas atkreipiu 8.Skrydžio Įrašyti: įrašo laikas, kelionės, duomenys apie elektros energijos suvartojimo ir įvairių didžiausias įrašus skrydžius. 9.Gyro " Režimu: Jis bus padaryti kompensacijos už netyčinį požiūris pasikeičia išlaikyti 3D kampas statusą. 10.PTZ Galia: Jeigu skrydis, vartosi, channel 5 ir 6 duos priešingą kompensaciją, kad būtų lygio fotoaparatą. 11.Pusiau BalansasRežimas: Kai CH1 ir CH2 iš rokeris yra mažesnis nei 50%, kad plokštuma yra Balanso Režimą.Pramonės patikimas sukurta. 2."Plug & Play dizainas, ne reikia suvirinimo bet viela. 3.Gali būti įdiegta flatwise ar sidewise, tinka mažiems orlaiviams. 4. Pažangi PID valdiklis.Lengva reguliuoti. 5. Nustatykite parametrus, OSD meniu ir radijo stick. 6. Power & Video įtampa, Go-namų kryptimi, radarų ženklas, skrydžio laikas, horizontas, bendras atstumas, ir galia, ir tt, gali būti rodomi Ekrane. 7.Vieną mygtuką, auto-lygiava, klijuoti atgal į centrą, lėktuvu gali skristi levelly. 8. Vienas mygtukas RTH (grįžti į namus), prarado radijo signalo grįžti į namus.

Daugiau išplėstas funkcijas:

Kai rokeris yra daugiau nei 50%, kad plokštuma yra Giroskopinis Režimu.Ši funkcija leidžia jums daro posūkį su didelio kritimo kampas, net vertikaliai pakilti ir konstrukcijos, ar kiti veiksmai.Po galutinio šiuos veiksmus, jums tik reikia perkelti pagaliuką į centrą, kad plokštumos atgal. 12.Vertikalaus kilimo ir Tūpimo: unikalus fpv fiksuoto sparno plokštumos su vertikaliai pakilo ir iškrovimo funkcija.


  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Baterija
  • RC Dalys ir Acc: Actuators
  • Dydis: 3.8*3.8*1.7cm
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: RCMOY
  • Įrankis Prekes: Baterija
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Varikliai
  • Darbinė Įtampa: 12V
  • spalva: juoda
  • Svoris: 15.2g


Žymos: gps autopilotas vandens, brushless esc, rc fpv orlaivių, airplan rc, RTF, Arkbird, autopilotas, fpv variklis, orlaivių fpv, boscam fpv.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai