Gosear 12pcs Sporto Watchband Pakeisti Dirželį, Apyrankės, Apyrankių Reikmenys Xiaomi Mi3 Mi4 Mi Band 3 4 Band3 Miband Dirželis

€3.88 €5.70
  • w103007
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Daugiau Produktų:

Gosear 12pcs Sporto Watchband Pakeisti Dirželį, Apyrankės, Apyrankių Reikmenys Xiaomi Mi3 Mi4 Mi Band 3 4 Band3 Miband Dirželis

Informacija:

Tinkamas dydis: Visiškai tinka Xiaomi Band 3 ( Smart Fitness Tracker nepridedami ).

Pakankamai kiekis: Pakuotėje yra 12pcs rankogaliai, kiekį, jums pakaks pakeisti per savaitę.Dažniau keisti, taip pat gali padidinti gyvenimo vienkartinės apyrankės, išplečiant jos naudojimo metu.

Vienas dydis tinka visiems: Jį gali būti pritaikyti įvairaus ilgio, jūs niekada nerimauti apie tai per ilgai arba per mažas.Dydis gali būti koreguojama, atsižvelgiant į aplinkybę, atskirų riešo.Jis tinka daugumai žmonių.

Sutartis dizainas: Padaryti jūsų gyvenimą sutartis, tačiau nėra paprasta.Įvairių spalvų, yra stilingas, kad jūsų riešo daugiau šviečia saulė, ir jums bus atrodo dar labai vangiai.

Aukštos kokybės: Pagaminti iš TPE ir TPU medžiagos, atsparus vandeniui, patvarus ir patogus nešioti.Tai yra odos draugiškas ir teikia lengvatines jausmas, kai jūs nešioti jį miego metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPE, TPU

Dydis: 9 x 12 x 2cm/3.54 x 4.72 x 0.79 colių

Spalva: juoda, balta, rožinė, raudona, violetinė, kavos, žalia, pilka, mėlyna, šviesiai mėlyna, tamsiai mėlyna, midnight blue

Pastaba:

Smart Fitness Tracker neįskaičiuotos.

Pakuotė:

12 x Pakeitimo Rankogaliai už Xiaomi Band 3

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.


  • Funkcija: Kita
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Tipas: Riešo Dirželis
  • Kalbos: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamumas: "Android"
  • Prekės Pavadinimas: Gosear


Žymos: manilla xiaomi juosta 5, padengti mi3 xiaomi, mi4 dirželis vyras, apyrankė mi4, atveju mi3, mi4 juosta dirželis originalus, mi4 apyrankė, grupė mi4, raudona s2, už mi4.

Yamaokami
2020-10-12
5/5
Very good product, good quality, came varied in the colors I ordered, thank you very much.
Wolli Siesemail
2020-09-19
5/5
The product has arrived. It's a very good product. Thank you very much.
Flyerzjunkie
2020-09-14
5/5
Arrived in great condition. Took 17 days exactly.
Evgeniy 85
2021-02-10
5/5
estoy contenta con la compra están muy bie

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai