Platus diržai moterims prekės ženklas visą grūdų, natūralios odos aukštos kokybės mados cowgirl diržas, džinsai, diržas dizaineris gėlių

€12.18
  • w10342
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


PREKĖS INFORMACIJA

VISŲ STILIŲ IR DYDĮ TURIME SANDĖLYJE

MEDŽIAGA: 100% AUKŠTOS KOKYBĖS VISIŠKAI GRŪDŲ, GALVIJŲ PASLĖPTI ODOS, IMPORTUOJAMA IŠ MEKSIKOS

Pranešimas: Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal jūsų juosmens, ar susisiekti su mumis, jei jūsų juosmens daugiau nei XXL(100 cm =40 cm), mes turime keletą didesnių dydžių didesnis kaip 125 cm.Ar jūs galite palikti pranešimą apie dydžio jums reikia užsakymų.Diržas yra 100% ta pati kaip nuotrauka ir aprašyta

Čia yra išsamius aprašymus, kad mūsų odos (veido, nugaros ir skerspjūvio, iš kurios mes galime nuspręsti, ar ji yra grūdo odiniais ar ne lengvai)

Išsamių aprašymų, akivaizdu, galima būtų daryti išvadas: DIRŽAI YRA PAGAMINTI IŠ AUKŠTOS KOKYBĖS VISIŠKAI GRŪDŲ ODOS IŠ GALVIJŲ SLĖPTI!

Šios serijos "Pločio diržai, moterims, visiškai grūdų odos" yra pagaminti iš aukštos kokybės visiškai grūdų odos.Kaip mes visi žinome, Visiškai Grūdų Odos, yra aukščiausios kokybės odos pinigus galima nusipirkti.Visiškai grūdų odos yra stipriausia ir labiausiai atspari oda, tuo tarpu Ji bus beveik visada turi keletą trūkumų (bug įkandimų, barb wire randai ir kt.).Jis ateina iš viršaus sluoksnį slėpti, kuris turi VISAS grūdų, todėl, viso grūdo.Natūralus paviršius visiškai grūdų odos burnishes ir papuošia su naudojimo.

Žemiau pateikta schema yra visiškai originalus slėpti.

Nuveikėme viską, kad diržus pridėti pobūdžio.Ženklai ir įbrėžimų ir randai yra visi fiziniai.Kai galvijai buvo gored nuskustas iki spygliuota viela, kaktusas ar mesquite erškėčių ...įkando kojotas ...ar firminių, spalvų rinkinių, giliai ir išsiskiria šiek tiek.Galėsite pamatyti visą grūdų veikia per slėpti forma, venų, taip pat.Mūsų diržai gali turėti keletą nedidelių randų ir trūkumų, bet tie tik skolinti milžinišką charakterio jis.Kai kurie diržai turi dalys karvės prekės čia ir ten.Važiuoti sunku; ji jums atrodo geriau.

Mes naudojame galvijus slėpti, importuotų iš Meksikos gaminti diržus, o dauguma kitų kinijos diržas-gamintojai panaudoti vandens-buffalo paslėpti iš Azijos arba Afrikos!Nes lieka mažiau randų ir įbrėžimų, galvijų paslėpti iš Meksikos yra daug geriau, nei vandens-buffalo vieną iš Afrikos ar Azijos.Daug kur Azijoje ir Afrikoje, vandens buivolų yra vis dar atrodė kaip ūkio galvijų traukti plūgai!Toks vanduo-buivolių paprastai paskersti, kai senas.Tai bus sukelti jų slėpti standus, ir nebus burnish ir pagražinti su naudojimo.Daugiau senos, daugiau randų ir venų, taip pat ir kietesnės.Kaip rezultatas, jie turi būti pašalinti labiausiai dėl randų ir trūkumų, todėl labiausiai atsparūs sluoksniai slėpti buvo pašalintas!Todėl mūsų diržai yra daugiau stiprus ir patvarus, nei daugelis kitų panašių tie, jau nekalbant apie tuos, pagaminti tik iš natūralios odos.

Kaip mes visi žinome, kad grūdų yra stipriausia skaidulų slėpti ir visiškai grūdų odos yra geriausias odos pasaulyje, todėl daugelis kitų, tvirtina, kad jų produkcija yra pagaminti iš grūdų odos ir geros kokybės (kai kurie net paskelbti aukščiausios kokybės).Kai kurios įmonės rūšies dažų purkštuvu jų prastesnės odos stengtis, kad jis atrodo kaip visiškai grūdų odos, bet tai tik baigiasi ieško, kaip kažkas purškimo dažytos kai kurie pigūs oda.Jie tik apgauti jus!Saugokitės!!!

Demaskuoti jų triukus, mes tiesiog turime eiti pasiimti storis ir spalva.

Čia yra keletas nuotraukų, kad gali duoti jums kai kurie nekilnojamojo švietimo, ko ieškoti ir ko ieškoti kalbant apie odos.

Pirma, tai dėl spalvos.Saugokitės odos, kad nėra rauginti pakankamai ilgai; jis gražiai atrodo ant lentynos, bet jis bus nulaužti ir ašara ne kartą.Iš esmės, (kaip mums), visų natūralių aliejų ir konservantų, išgaunami iš slėpti ir odų išdirbimo papildo juos akrobatikos odą didelis būgnas valandų valandas (tai kainuos tris dienas jav).Kai tik odos nevalykite odos pakankamai ilgai (vieną ar dvi valandas), kad kailis išorinio sluoksnio, todėl vidiniai dalis niekada pasireiškia alyvų ir konservantų reikia, taip jie sutaupytų daug laiko ir pinigų, kurie yra viena iš priežasčių, kodėl jų odos gaminiai yra pigesni, nei mūsų.Visiškai įdegusi oda yra gyvybiškai svarbi, siekiant išlaikyti savo gerą vardą, todėl prašome skaityti.

Antrasis yra apie storis.

Sunku pasakyti, skirtumas, nes dauguma kitų, bet dažų ar kartų per ir siūti kraštus.

Visi mūsų kraštai yra gatavas ir unpainted, todėl jūs galite pamatyti, jie yra maždaug tos pačios spalvos visą.Atspalvis gali skirtis, bet jūs nematysite jokių mėlyna viduryje.Jie neatrodo taip puikiai ir "Pretty boy" taip, bet, kad tai gerai.Jie nėra tobulas ir tai, kas daro juos idealiai.


  • Diržai Medžiaga: Cowskin
  • Lytis: MOTERIS
  • Modelio Numeris: YBT20181
  • Stilius: Mados
  • Elemento Tipas: Diržai
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Modelio Tipas: Gėlių
  • Sagties Ilgis: 7cm
  • Sagties Plotis: 5cm
  • Diržo Plotis: 3.7 cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: ebony dirželis, g dizaineris diržas moterims, diržas grandinės aukso, indijos natūralios odos diržas, platus g diržas moterims, didelis maroko diržas, cowgirl viršų, prabangus diržas moterims dizaineriai, VAKARŲ, dizaineris bucle diržas.

Hanna Holden
2020-12-20
5/5
The order came in 17 days. Strap cool!!! Moderately hard, as well as expected skin. At the waist 75 cm sat perfectly, I like a little freely, even cut not necessary. I did not communicate with sellers, the track was tracked.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai