Tuya Mini WiFi Smart IR Nuotolinio 10m Valdiklis Su Alexa, Google Asistentas, TV Oro Kondicionavimo Prietaisai, Valdymo Balsu

€7.61 €12.27
  • w104181
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

PROGRAMA:tuya/smart gyvenimo

Kontrolės IR aparatai su Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą Programą bet kur bet kuriuo metu.Paversti savo pagrindiniu namų prietaisus į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

Palaiko 50,000+ IR (38KHz IR tik ne RF) kontroliuojamų įrenginių, įskaitant savo Oro Kondicionierius, TV, TV Box, DVD, Audio, Asmeninio Vaizdo Rašytuvo, imtuvas ir daugiau.

Su dideliais IR duomenų bazę, kuri apima 98% IR nuotolinio valdymo funkcija, ji gali būti automatiškai atnaujinama debesis.

Suderinama su Alexa/Echo, "Google" pradinis balso kontroliuoti savo TV, STB, Oro Kondicionierius ir Ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

Sužinokite savo "PASIDARYK pats" ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultelis, jei aparato modelio nėra.Galimybė programuoti savo prietaisų funkcijas, jei dėl tam tikrų debesų duomenų nėra.

Savo ruožtu visiems IR nuotolinio valdikliai į vieną APP išmanusis telefonas/tabletę(Maks.Skaičius nuotolinio valdymo pultelį galite kopijuoti yra neribotas).

Jūs niekada negali būti bothered trūksta nuotolinio valdymo pultelis, atsisveikinti į chaosą, ir palaikyti nerūpestingą gyvenimą!

Techniniai duomenys:

Galia:DC 5V-1A

Budėjimo Galios sklaida:≤0,5 W

IR dažnis:38K

Ir SPINDULIŲ kryptis:Multi-azimuto

IR atstumas: 10m(ne prie sienos)

WIFI :2.4 GHz Wi-Fi

Darbo TMP:0~50℃

Darbo NIEKAI:≤85% RH

DYDIS:67*67*19.5 mm

Suderinama sistema:Android 4.0+/iOS 8.0+

Pakuotė:

1*WiFi-IR Universalus Nuotolinio

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Pastabos:

Pastaba: Prieš jums pridėti šios rūšies prietaisų, patikrinkite, infraraudonųjų SPINDULIŲ prietaisai yra arti jūsų prietaiso be nieko tarp jų abiejų.

b, Centrinis didžiausias atstumas: 10m(ne prie sienos)


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: choifoo
  • Sertifikavimo: NĖRA


Žymos: tuya lempa nuotolinio valdymo, oro pelės, oro padėti lazeriu, namų smart, ir protingas, mijia, durų tuya smart, ir akis, ir nuotolinio valdymo wifi, "google" hub fotoaparatas.

Drozd Ad2008
2021-01-28
4/5
Nice product. Takes some time to configure all the remotes you want to use, but after setting up our works great!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai