LAZAWG Besiūliai Apatiniai Body Shaper Kelnaitės Shapewear Užpakalis Iifter apatinės Kelnės Aukštu Juosmeniu Treneris Faja Pilvą Kontrolės Lieknėjimą

€6.61 €10.16
  • w104938
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


SAVYBĖS:

1. Dydis : S ,M ,L ,XL lieknėjimo Riebalų Suspaudimo Pilvą cincher / Aukšto juosmens treneris Užpakalis Keltuvai Kontrolės Kelnes Boyshort Moterų Vestuves vakarinę Suknelę Traukiant Apatinius Shapewear Kūno Shaper trumpalaikis .

2. Juosmens Kablys & Akių uždarymo : juosmens kablys & eyeclosure dizainas, jis gali reguliuoti juosmens paspauskite laisvai , skirtos užtikrinti, kad jūs turite daugiau didžiuotis pav.Aukštos juosmens, dizainas suteikia šlaunies suspaudimo šortai su sklandų projekto, kad jums atrodo gerai, bet suknelė ar aprangą, todėl jūs įsitikinę iš karto!

3. LAIKYTI SHPAE VISĄ DIENĄ : Tai yra tobula kūno kontrolės shapewear, tai bus ne riedėti žemyn į skrandį, ir yra šviesos iškaulinėjimas užtikrinti stora kūno formos yra laikomi vietoje.Mūsų klientams patinka, kaip paprasta naudoti ir kaip patogu, tai shapewear yra išlaikyti visą dieną.

4. LABAI JUOSMENS PARAMOS : Jei turite apatinės nugaros problemų, mūsų juosmens treniruoklius, kaip suspaudimo rišiklio aplink juosmens pasiūlyti juosmens atrama, padėti sumažinti skausmą ir pagerinti laikysena.

5. TINKA BET kokiai PROGAI : Suknelė jūsų Shapewear kasdienio gyvenimo ar su naują išvaizdą ypatingomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienį, vakarėlį, vestuves ir t.t.Suteiks jums daugiau pasitikėjimo savimi, kad jūs daugiau gražių ir asmenybės.

6. MINKŠTA IR KVĖPUOJANTI : Kelnaitės yra pagamintos iš 15% Spandex + 85% Nailonas, orui ir pakankamai patogus dėvėti visą dieną, prakaito-nemokamai komforto, antibakterinis, drėgmės wicking.Aukščiausia Kokybė už Gerą Kainą!Prašome perskaityti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums įsigyjant prekę.

dydis: S-XXL.

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.cinamonosodyba.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.www.cinamonosodyba.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Prekės Pavadinimas: LAZAWG
  • Shapewear: Kontrolės Kelnaitės
  • Kontrolės Lygis: Vidutinis
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Lieknėjimo Kelnės funkcija: Aukštos juosmens kablys & akių uždarymo,aukštos elactic,W-formos Hip,Stiprus pilvo
  • Lieknėjimo Kelnes Prekės Pavadinimas: moterų po Gimdymo Plonas Juosmens Treneris corretive apatiniai Užpakalis Lifter
  • Modelio Numeris: 3SF588
  • Apdaila: NĖRA
  • Lieknėjimo Kelnes Kilmės Vieta: Shenzhen ,Kinija ( Žemyninė ),aukštos kokybės ,100% naujas atvykimo ,puikiai
  • Lieknėjimo Kelnės Tinka Grupėje: Moteris,Panele,Moteris po Gimdymo moteris karšto mama mergaitės ponia Lieknėjimo šortai
  • Medžiaga: Spandex
  • Lieknėjimo Kelnės tinka proga: vestuves vakare gown dress Traukiant underwears reguliuojamas, kelnaitės
  • Kontrolės Kelnaitės Funkcija: Riebalų suspaudimo,Pilvo juosmens treneris,Slimmming,Butt lift up & Push-up
  • Lieknėjimo Kelnes Modelio Numeris: Moterų Kūno Shaper Juosmens Korsetas Treneris Pilvą Kontrolės Kelnaitės SF588
  • Storis: STANDARTAS
  • Lieknėjimo Kelnes Elemento Tipas: Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
  • Lieknėjimo Kelnės Medžiaga: 83% nailonas +17% spandex,besiūliai kvėpuojantis elastinga anti-roll
  • Elemento Tipas: Skustukai
  • Dydis Moterų Lieknėjimo Kelnės: S,M,L,XL underbust Aukšto Juosmens Cincher Užpakalis Keltuvai Kontrolės Kelnaitės
  • Audinio Tipas: DŽERSIS
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Lytis: MOTERIS


Žymos: vyrai aukšto liemens kelnaitės, esc lieknėjimą, moterų instruktorių moterims, d treneriai, shaper, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos, treneris juosmens, juosmens treneris sa, hot sexy moteris nuotrauka, užpakalis shaper.

Aslanova1991
2020-10-09
5/5
Just like pict - no complaints
Nadiayarem
2020-12-03
5/5
Well pulling, seams are not visible. In front of the dog lock you need to hide. Looks quality
V Bayliss
2020-12-09
4/5
I'm not satisfied because is torn
Ahmtgull
2020-12-28
5/5
I am satisfied with my order, item arrived on time, perfectly matches the order. I recommend the seller
Kareisha Olya
2021-02-05
5/5
Light to medium shaper. Comfortable and easy to put on with zipper. For 145lbs , size XL gave me the perfect slimming.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai