Bigeyes Originalus TUYA Smart Lock Core Cilindrų Protingas Durų Užraktas su Šifravimo Raktai Dirbti su Tuya APP " Anti-theft

€25.29 €32.01
  • w105710
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Bigeyes Originalus TUYA Smart Lock Core Cilindrų Protingas Durų Užraktas su Šifravimo Raktai Dirbti su Tuya APP " Anti-theft

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. T jo gaminys yra tiesiog protingas durų užrakto cilindras, tai nėra protingas durų užraktą, todėl dones neturi APP lock/unlock " funkciją .

2. Šio durų užrakto cilindras yra suderinama su Tuya Smart Programą.Reikia būti suporuotas su, kaip nurodyta toliau.Prašome spauskite žemiau nuotrauką pirkti tiesiogiai.

Produkto Aprašymas: 1. Ši išmaniųjų užrakto cilindras apima tik pagrindines užraktą, kuris yra įdiegtas, vietoj įprastų cilindro.Partneris TUYA išleido tik keturis versijos naujovė yra įvairaus storio duris.Į rinkinį, yra penkių klavišų skirtingų spalvų, galite nustatyti, kad prieigos laikas kiekvienam klavišą, naudojant mobiliąją programą.Išmanusis telefonas taip pat bus parodyti kas ir kada atidaryti ir uždaryti duris.Patekti į namą, jums reikia pasukti raktą į spyną. 2. Jei užrakinimo aptinka įsilaužimą bandymas, mechanizmas yra užblokuotas, built-in signalizacija bus suveikusi, ir pranešimo apie push pranešimas bus siunčiamas į vartotojo telefoną.Integruotas lustas naudoja 128 bitų šifravimo apsaugoti nuo perimti duomenis.Galite užrakinti prarado pagrindinius parametrus.Parama Zigbee protokolą", leidžia integruoti šią Išmaniųjų Užrakto Cilindras į protingo namo sistemos. 3. Trys baterijos yra pakankamai vienerių metų darbo laiko.Kita naudinga funkcija - jei pamiršote raktą galima ištraukti, po 30 sekundžių užrakto bus skleidžia signalą ir siunčia įspėjimą išmanųjį telefoną.

Pagrindinės Savybės:

-- Suderinamas su tiek dešinės ir kairės pusės durų atidarymas

-- Panikos išeiti prietaisas su šildomi įvesite svirtis gali šildomi atidarymo su raktais

-- Prietaisas yra pagamintas iš metalo, medžiagos, korozijai, ir atsparios ugniai

-- Panikos parengti su dogging funkciją, kieta šerdimi pavasario varžtas

-- Atsparus pjovimui ir sunaikinimo

-- Tinka tiek medienos arba metalo duris programos

-- Lengvas montavimas ir saugumo garantija

Techniniai Parametrai: Maitinimo įtampa: DC 4.5 V baterija baterijos Modelis: LR1 AM5 DYDIS N 1,5 V Valdymo Kanalai: 2 kanalų būklę Surinkimas: Ready-to-Go Skalė: 1:5 Darbinė Temperatūra: Nuo -25℃ ~ +55℃ Darbo Drėgnumas: 5% ~ 93%RH Klavišą Kiekis: 5 Medžiagos: 304 Nerūdijančio Plieno, Žalvario, Nikelio-sidabro spalvos, ABS Pakuotės Dydis: 22.5x15.5x5cm

Kaip pasirinkti tinkamą Modelį (Teisė Dydis) ?

Kai kurie Screeshots Mobiliojo Taikymo:

Apie Vežimą: 1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.cinamonosodyba.lt. 2. Prašome patikrinti, ar prekės yra gerai supakuoti geros būklės iki pristatymo vaikinas palieka.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui, prašome fotografuoti ir paprašykite pristatymo vaikinas ją patvirtinti.Mes padėsime jums reikia laivybos kompanija kompensuoti.Apie Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai patikrinti, 3 kartus prieš vežimą.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame vienerių metų garantija dėl kokybės, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivyba išlaidos turėtų būti apmokamos pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes suteiksime jums puikus sprendimas.


  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Kamera Įrengta: No
  • Savybės: Lizdas
  • Prekės Pavadinimas: WEOUSKI
  • Medžiaga: Bauda Vario
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: BŪTI-LOCK01
  • Masto: 1
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Galia: DC 4.5 V Baterija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gyro: tuya durų užraktas


Žymos: durų užraktas, pirštų atspaudų, tuya kabineto užrakinti, vima išmaniųjų užrakto cilindras, oficialus xiaomi, namų smart, durų spynos, smart tuya, durų tuya smart, secur durų užraktas, užrakto.

Miss Walocifefyvyw2802
2020-10-14
5/5
Excellent
Drumer Zt
2020-10-14
5/5
Exelent, it works very well

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai