Su Termometru, Skaidrios PVC Balkono siurbtukas Lengva Įdiegti vidaus Praktinių Langą Paukščių Lesyklėlę Naminių Reikmenys Priedai

€4.30 €5.45
  • w10592
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas:

Sukurta su termometru, temperatūra yra nuo -30~50℃/-20~120 °F.

Savybės kompaktiškas skaidrus namas formos įrenginio ir šėrimo dėklo, jis gali turėti pakankamai išlaikyti paukščių laimingas dienas.

Tai puikus paukščių lesyklėlę leidžia jums stebėti savo plunksnuočių kaimynai per keletą colių.

Pagamintas iš, KAIP, PVC ir stiklo medžiagos, paukštis tiektuvą yra lengvas ir patvarus.

Su dviem siurbimo taures, ji yra paprasta įdiegti bei patogu naudoti.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Langas Paukščių Lesyklėlę

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: KAIP, PVC, Stiklo

Funkcija: Su Termometru

Dydis: Apie 17.5x11.4x5.5cm(Ilgis x Plotis x Storis)

Montavimo Būdas: Langų Sumontuoti

Tinka Pet Tipas: Paukščiai

Pakuotė:

1pc x Langą Paukščių Lesyklėlę

2vnt x siurbtuko

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Ne-mechaninė
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN


Žymos: balkonas ekranas, paukščių lesyklėlę lauko, finansuojantysis žuvys, paukščių gėrimas, finansuojantysis langą, 12v 20a saugiklis, paukščių lesyklėlę skaidrus, paukščių lesyklėlę, paukščių pašarų, narvas girtuoklis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai