Kamuoliukų susiaurėjimas, makšties "manjacani"

€2.74
  • w10650
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Makšties žolelių tabletes susiaurėjimas vidaus prostation iš makšties. 9-10 Vnt./vaistažolių tabletės, makšties madjakani

Tabletės makšties paraiškos, kurių pavadinimas "manjacani" yra pagaminti pagal specialias ąžuolo riešutai-gals, jie yra skirti moterims.Kaip veikliosios medžiagos, tabletės sudėtyje yra tik natūralūs komponentai (ištraukos iš žolelių), chemijos juos yra ne 100%.

Tailando ginekologai jau seniai žinoma, šių tablečių forma kamuoliukus, kurie turėtų būti naudojami intravaginal.Rašalo riešutų, kurie sudaro pagrindą narkotikų yra daug angliavandenių, ląstelienos, vitaminų A, C, juose taip pat yra daug baltymų, taninai.Be to, tabletės skiriasi anti-uždegiminių ir antimikrobinį poveikį.

Ryškus savybes rašalo riešutai nuo seniausių laikų yra žinoma tiek Indijoje ir Artimuosiuose Rytuose.Tuo metu, nuostabi galimybė sumažinti makšties ir taip, kad jos raumenys stipresni buvo atidaryta.Pietų Tailandas-gamybos vieta "majakani", čia tabletės yra pagaminti remiantis senovės Arabų receptai, paslaptis, kuri yra saugoma kartų.

Poveikis Virgin" Sumažinti vidinę erdvę iš makšties yra kebli tema, bet ji yra įdomi daugeliui moterų, tai nestebina: su amžiumi, šis organas praranda elastingumą ir stangrumą, elastingumą, ištempia (ypač jei moteris pagimdė keletą kartų).

Makšties madjakini tablečių forma kamuoliai yra puikus būdas sumažinti apimtis iš makšties.Tabletės yra paprastas ir saugus naudoti, K. produkto sudėtį įeina tik natūralūs komponentai.Poveikis tabletės yra panašus toOr Madura stick (naudojamų tiems patiems tikslams).

Tuos, kurie yra naudojami naudojant toolTo sumažinti makšties, taip pat galite įsigyti narkotikų mūsų svetainėje.Ši priemonė rusijos Federacijos dažnai vadinamas Tailando makšties tabletės-tikriausiai taip lengva suprasti ir priprasti.Kaina yra parašyta, kad 1 jar makšties tabletes.Į kiekvieną indelį 9-10 tablečių.

Naudinga savybės: Stiprinti raumenis, moterų lytinių organų; didėja elastingumas, lankstumas, sugriežtinti valstybės virity.Kova su perteklių slug į makštį.Kovojant su blogą kvapą.Terapinis poveikis, kuriuo siekiama sumažinti ar patenka į gimdą.Pašalinti niežulį.Panaikinimo neigiamos pasekmės ligų Venerology.Susiaurėjimas iš makšties.Sumažinti jautrumą mėnesinės lydi skausmas; kontrolės ICP simptomai.Pareikšti laikotarpiu.Valymo ir regeneracijos gimdos audinius po gimdymo ar po mėnesinių ciklas.Veiksmingai užkirsti kelią vėžio, gimdos kaklelio ir krūties navikai.Veiksmingas gydymo hemorojus, blogas žaizdų, trofinių opų.

Pastaruoju atveju tablečių reikės grūsti į miltelius valstybės, sumaišyti su žaliųjų citrinų sultys (keli lašai), ir taikomos pažeistas plotas.Jei gydant opas bei žaizdas būtina, tabletes yra tiesiog paspauskite ir dėl milteliai yra pilamas į paveiktą vietą.

Taip pat tabletes pašalinti apdailos iššūkiu skausmas pilvo apačioje-efektas bus pasiektas apie 3 valandas po naudojimo.

"Manjacani", be kita ko, skiriasi противозачаточным poveikį, todėl, tai nėra pageidautina naudoti juos esant nėštumo planavimą.Priešingai, jei jūs planuojate pastoti, naudoti tabletes prieš 24 valandas iki seksualinio kontakto, bus išvengta samprata.Tailande, panašios tabletės yra aktyviai naudojamas, K. Abortus šalyje, ne įstatymas, gauti tas pačias tabletes ankstyvuoju nėštumo gali persileidimas,-tai yra, kodėl, jei jūs ketinate pastoti kūdikio, nenaudokite "manjacani" bet kokiu atveju.Po gimdėte, tabletės gali būti naudojamos ir vėl po 3 mėnesių.

Naudojimas: pramoginiai rekomenduojama naudoti planšetiniuose kompiuteriuose bent 6 valandoms iki lytinio akto, Vienas Rutuliai turi būti įdėta viduje makšties maždaug 2 pirštų phalanges.Tuo pačiu metu, tabletė greitai čiulpia.Galima naudoti prieš menstruacijų ciklą, jei esate tikri, kad nėštumo metu ne ateis.Taip pat galite kreiptis tabletes iš karto po mėnesio.Jei staiga pajusite, deginimas, kai vartojate tabletes, reikia atsipūsti 14 dienų (kaip variantas-imtis pusė tabletės).Jei vidinis tūris, makšties turi būti apribotos tik tuo, tabletes taip pat turėtų būti naikinami ir imtis detalių.

Kontraindikacijos: vienintelė kontraindikacija už "manjacani" yra nėštumo.Tabletes leidžiama tik 3 mėnesiams po gimdymo.

Sudėtis: Bambuko anglis (forma mišinys), "Ąžuolo gals"-augalų "puraria mirifika", juoda galonų.

Nėra narkotikų


  • Kilmės: TH(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Intymi Higiena
  • NET WT: 12 V


Žymos: nemokamai kišenėje pūlingas, giliai sekso žaislas, pėdų sekso žaislas, sekso žaisliukai vyrams pūlingas makšties oslas, diskretiškas kišenėje pūlingas, anime sekso žaislas vyrams, japonų porno, dirbtinis vonia, dirbtinis sekso žaislas, vyrų masturb.

Crazymom927
2021-01-19
5/5
Order came quickly! Very satisfied with the order! Balls are just волшебныеспасибо! Recommend! Be sure to order more
Llan Center
2021-02-01
5/5
Everything is Wonderful
Zotowserg
2020-12-10
5/5
Came quickly parcel 1 class from Dagestan!!!? A small jar and in it 10 balls no instructions will try

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai