10M "PASIDARYK pats" Juostelės Kalėdų Raudona Sunkvežimių Sninga Laidinio Kraštais, plonos drobės + Satino Audinio Juostelės Kalėdų Medžio Apdaila "PASIDARYK pats" Dovanų

€7.57 €8.70
  • w10927
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


10M "PASIDARYK pats" Juostelės Kalėdų Raudona Sunkvežimių Sninga Laidinio Kraštais, plonos drobės + Satino Audinio Juostelės Kalėdų Medžio Apdaila "PASIDARYK pats" Dovanų

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės Medžiaga: juostelė yra pagaminta iš plonos drobės ir satino medžiagos, nėra lengva ašara, raukšlių ar plitimą, tinka visų jūsų dekoratyvinis poreikius.

2、Tinkamą Dydį: Ne didelę kainą, juostelės priemones, apie 10m ilgio ir 6.4 cm pločio, pakankamai papuošti nieko.

3、Klasikinis ir Švenčių: juostelės yra pagamintas iš audinio su raudona ir žalia blizgesį.Raudona sunkvežimis su Kalėdų medis tamsiai smėlio spalvos sniegas fone, todėl švenčių!

4、Laidinio Kraštais: laidinio krašto juostelės yra puikus lankai, garbanos, amatų ir gėlių elementus.

5、Universalus Juostelės: Šios juostelės yra puikus Kalėdų eglutės papuošalus, gimtadienius, mėgėjams, projektus, PASIDARYK pats, atostogų dovana vyniojimo ir dar daugiau!Galimybes apdaila yra beribės!

Specifikacija:

Medžiagos: smulkūs skalbiniai + satino audinys

Pakuotės dydis: apie 13,5*8.5*2cm/5.31*3.35*0.79 į

prasidėjusios juostelės dydžio(apie): ilgis: 10m/393.7 į; plotis: 6.3 cm/2.48 į

Bendras svoris: apie 125 g

Įpakavimas: opp

Pakavimo Sąrašas:

10m kaspinu*1

Pastaba:

1. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti paklaida 2-3cm dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.cinamonosodyba.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.cinamonosodyba.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.


  • Proga: Gimtadienis
  • Modelio Numeris: Juostelės
  • Parama: Drop laivyba
  • Prekės Pavadinimas: TOPATY
  • modelis: Animacinių Filmų Automobilį
  • Medžiaga: Medžiaga


Žymos: expline, mooer reecho, christma medis, mooergan, meno juostelės, už kanapės roll, krepas juostelės, automobilių raudona juosta, pedalas preamp, argyle juostelės.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai