VISBELLA "PASIDARYK pats" prekinis, galinis Stiklo Remonto Komplektas Auto Priekinio Stiklo priekinio, galinio Stiklo Nulio Kreko Atkurti Įrankiai, Automobilių Priežiūros Remonto Komplektas su audiniu

€9.44 €13.11
  • w11016
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


VISBELLA "PASIDARYK pats" prekinis, galinis Stiklo Remonto Komplektas Auto Priekinio Stiklo priekinio, galinio Stiklo Nulio Kreko Atkurti Įrankiai, Automobilių Priežiūros Remonto Komplektas su audiniu

VISBELLA stiklų remonto komplektas yra patogus įrankis sukurtas taip, kad remontas mažų įtrūkimų jūsų priekinio stiklo vėjas vos 30 iki 50 minučių.Šis rinkinys padės sumažinti išvaizdą žetonų ir plyšių jūsų priekinio stiklo ir užkirsti kelią jiems plisti toliau.Ji veikia pašalinant orą iš pertrauka ir tada pripildo ją patvarus derva, priėmimo srityje eveb stipresnis nei befor.Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, remontas turi būti atliekamas kaip tik padaryta žala, ir iki pertraukos yra užteršta purvo ot vandens.

Naudojant diapazonas:

Rinkinys atitinka kas prekinis, galinis stiklo technikai turi sugebėti tikrai repair all star pertraukos, bullseye pertraukos, kartu pertraukas, skiedras, įtrūkimus ir pan.Sumažina išvaizdą, ir nustoja plisti, lustai ir įtrūkimų.

Savybės ir Privalumai:

1.Lengva naudoti visų tipų apgailestavo stiklai

2.Sumažina išvaizdą žetonų ir plyšių jūsų priekinio Stiklo

3.Ne šildymo reikalingas

4.Patvarus derva formulė

5.Geras kelių remonto darbai

6.Vienos sudedamosios dalies - pašalina maišymo

PAKAVIMO SĄRAŠAS:

5* Gydant Filmas

3* Lipnios Sandarinimo

3* Juoda sandarinimo žiedas

1* Remontas Derva

1* Pjedestalo

1* Skustuvo Ašmenimis

1* Purkštuvas su Pavasario Įrašą

1* Valymas Audinys

1* Push Pin

1* Reflektorius

1* Guminis Vamzdelis

1* Instrukcija

1* Minkštas mėlynos absorbentas plauti audiniu

Instrukcija:

Priekinio stiklo susideda iš trijų sluoksnių: stiklai iš abiejų pusių padengta klijais žemyn viduryje.Žala paprastai rodomi tik į vieną pusę stiklinės.

1. Imtis veidrodis lapo ir įterpti lazda per kiekvieną iš dviejų skylių pusėje veidrodis.Prijunkite siurbimo taures pabaigoje abi juostos ir klijuoti asamblėjos ant interjeras-pusės veidrodėlis, už remonto srityje. (Šis veidrodėliai tikslas yra leisti vartotojui matyti nugaros pusėje remonto srityje)

2. Naudoti raudoną adata susemti stiklo šukių ir švarus likučių.Naudoti skudurėliu nuvalykite pažeistas plotas.

3.Nuplėšti atgal lipnios sandarinimo ir klijuoti jį ant priekinio stiklo, derinant atidarymo centras žalą.Nuplėšti priekiniai lipnios sandarinimo ir vieta, juoda.O-žiedas centro atidarymo.

4.Stick pjedestalo ant lipnios sandarinimo o todėl, kad atidarymo pabaigoje pjedestalo yra nukreipta į viršų.Naudoti krašto pjedestalo užtikrinti sandarus sandarinami.

5.Imtis remonto dervos ir nutraukė patarimas butelio žemiau juoda ratą.Švelniai išspauskite bazė butelis apie tris kartus.Ten turėtų būti apie 2 ar 3 lašai derva (suma gali skirtis, priklausomai nuo dydžio žalą).Naudoti veidrodis patvirtinti sumą, dervos pjedestalo.

6.Varžtas ant švirkštų atidarymo pjedestalo, Traukite stūmoklį į viršų, ir užrakinti jį į antrą užsegimas.Laikykite švirkštą į šią poziciją 10-15 minučių, leisdamas oro burbulus būti sudarytas iš.Išimkite švirkštą ir nuo pjedestalo ir vėl pasukti atgal.Stumkite stūmoklį atgal, į švirkštą ir užfiksuokite naudojant pirmą užsegimas.Palikite švirkštą į šią poziciją 10-15 minučių.Naudoti veidrodis stebėti žalos remontuojamas.Jei žala yra gerokai išblukęs, tada remontas buvo sėkmingas. (Šio punkto tikslas yra leisti dervos prasiskverbti per stiklą.Šis žingsnis yra labai svarbus, jei rezultatai yra nepatenkinami, pakartokite šį veiksmą, kad daugiau spaudimo, siekiant sukurti vidaus pjedestalo)

Pastaba: Po siurbimo procedūra, turi išimkite švirkštą iš pjedestalo ir vėl pasukti atgal.

7.Išimkite švirkštą ir naudoti skustuvo ašmenimis kilimo pjedestalo ir klijų antspaudas.

8.Lašas 1 iki 2 lašai dervos ant center pažeistos teritorijos.Nustatyti gydant plėvelė, pažeistos teritorijos ir naudojimo skustuvo ašmenimis išlyginti filmą įsitikinkite, dervos, yra paskleidžiamos tolygiai pagal filmas.Jei rezultatas iš ankstesnių, kad šis žingsnis yra nepatenkinamas, pakartotinai atlikite 6 tol, kol patenkinama.

9.Visi weather komplektą įeina UV kietėjimo šviesos, kad bus išgydyti dervos 3-5 minutes.Kitaip, dervos, bus išgydyti natūraliai 15-20 minučių pagal tiesioginių saulės spindulių.

10.Po derva išgydo, pašalinti gydant filmas, turintis skustuvo ašmenys 45 Celsijaus kampas, švelniai sunkiai off bet koks likutis.

11.Švaraus stiklo paviršiaus apliejimo jį su audiniu.Remontas bus baigtas ir automobilių s, valdomos.Rekomenduojama tegul remonto srityje, išvengti vandens kreipkitės 24 valandas.

Priekinio stiklo yra saugus, kai pėdsakų ar įtrūkimų dirba jums.Derva padidina stiprumą, stiklo, todėl galite būti tikri, kad transporto priemonės yra saugios naudoti.


  • Prekės Svoris: 0.14kg
  • Elemento Ilgio: 21.0cm
  • Elemento Plotis: 10.3cm
  • Elemento Aukštis: 3.5cm
  • Medžiagos Tipas: Remonto Derva
  • Prekės Pavadinimas: Visbella
  • Klijų Klampumo: 65mpa.s
  • Klijų Tankis: 1.10 g/cm2
  • Klijai Neto: 2ml
  • Elemento Tipas: Glaistai, Klijai & Hermetikų
  • Modelio Pavadinimas: SKG-287
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ROHS
  • Specialios Funkcijos: prekinis, galinis stiklo remontas
  • Produkto pavadinimas: Stiklo Remonto Komplektas Priekinio, Galinio Stiklo Remonto Komplektas
  • Naudojama: Auto Automobilio Priekinio Stiklo


Žymos: įtrūkimai, pėdų, remonto priekinio stiklo, klijų milteliai, Auto Stiklo, stiklo nano remontas, "honda" prekinis, galinis stiklo remontas, automobilinis įrankis, Remonto Derva, telefono ekrane įtrūkimai, remonto komplektas, komplektas remonto priekinio stiklo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai