USB Grožio Ir Žvėrys Raudona Šilko Rožės Ir Led Šviesos Su Nukritusių Žiedlapių Stiklo Kupolu Ant Medinio Pagrindo

€10.67 €15.03
  • w11025
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Savybės:

Gražus Stiklo

Ateina su stikliniu kupolu padengti padėti apsaugoti ir išsaugoti savo gėlių.Su LED šviesa ir nukrito gėlių, romantiškas ir nuostabi šilta šviesa, geriausiai papuošti savo kambarį.Ir nuotolinio valdymo pultas gali valdyti šviesos režimai, kaip sklandžiai šviesos,blykstės šviesos ir palaipsniui išnyks šviesa,skirtingų šviesos režimas savo skirtingus poreikius.

Amžina Meilė

Konservuotos gėlės yra pagaminti iš natūralių rožių su unikaliu išsaugojimo procesas.Rose yra simbolis tikrąją meilę, ir konservuoti rožė reiškia meilę amžinai, todėl, kad tai yra geriausia dovana mergaitė ir moteris.

Apdailos Gėlių

Rankų darbo konservuoti rožės yra gražus, šiltas ir romantiškas papuošimas.Su konservuota rose dekoruoti namuose, kad bus sukurti jaukią atmosferą savo mylimam.

Puiki Dovana

Taip pat idėjos gimtadienio dovana, vestuvių dovana, dovanų šalis, romantiška valentino dovanos, Kalėdų dovanos, padėkos dovana, ar bet kokia kita ypatinga proga moteris, mama, teta, močiutė, sesuo, žmona, dukra, jos, merginos, mergina, sužadėtinę ir kt.

Saugi Medžiaga

Dirbtinio šilko rožės ir daisy Hydrangea gėlė, stiebas buvo paprasta iškirpti ir lenkimo, tačiau žiedlapiai atrodo, beveik realus.Per specialias tvarkymo, keep it real gėlių minkšta, šviežia ir gražu.Jokių toksinių ingredientų.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Gėlių-Dovanų

Medžiaga: Stiklas,plastikas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis:1 komplektas

Bazinė Dia.:11.2 cm/4.4"

Stiklo danga: 9.1*20cm/3.6*7.9"(D*H)

Grynasis Svoris: 360g/12.7 oz

Pakuotė:

2*Gėlių

1*Stiklo Danga

1*Nuotolinio Valdymo

1*Klijų

1*LED Šviesos

1*Bazės

1*USB Kabelis

1*Pakuotės Dėžutė


  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių
  • Modelio Numeris: gėlių dovanų
  • Prekės Pavadinimas: LemonBest
  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • modelis: Boy & Girl


Žymos: fasadai šilko bazės, led raudona rožė, lemputė puodą, dome vaza, raudona rožė dome, grožio ir žvėrys stiklo rose, lemputė vaza, brazlian šilko priekinės, bella rose, žvėris raudona rožė.

Lainlineage
2021-01-29
5/5
It came quickly, the quality is super, I advise

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai