Romantiškos Meilės Rožių Gėlių 3D Led Nakties Šviesa 7 Spalvų Kaita, Stalo Lempa Namų Dekoro Naktiniai LED Lempos

€9.56 €12.10
  • w110649
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Prekės Aprašymas

Iš tolo, tai spindinčios 3D naktį Lempos.Iš arti, tai technologinis stebuklas.3D Optinė Iliuzija Lempos spinduliuoja šviesą spalvingas 3D formos, kad bus smūgis jūsų svečiai protus.Tai sukuria 3D stereoskopinis efektas, lazerio skulptūrų kad pralaidumas daugiau kaip 98% šviesos galva, LED Lempos Naktį

ATNAUJINTI SAVO NAMŲ / BIURO

Tai iš viso pareiškimą gabalas, bet kambaryje, namuose ar biure ir LED šviesos yra, kaip efektyviai energiją vartojančias kaip ji graži.LED Naktį Lempa yra nepriekaištinga derinys, dailės ir technologijų, kad bus paversti bet kurį kambarį jūsų namų į projekto vietą.

WOW VISI PATINKA

Parodyti savo lempos pasirinkti dizainą, kad visi jūsų draugai, šeimos nariai ir bendradarbiai, ir savo ruožtu, bet kuri įstaiga ar homeroom į modernaus dizaino vietą su šio unikalaus ir šiuolaikinio meno lempos.Tai yra puikus ir madingas stilius, kuris bus pridėti labai daug ženklą, bet namuose.

Spalva: juoda bazė + skaidri akrilo

Medžiaga: Akrilo lakštai + plastikinio pagrindo

3D LED Lempos Savybės:

Pateikiama daugiau nei 50.000 valandų ryškios šviesos

Apima energiją taupančių LED juostelės (energijos Taupymas)

Palieskite mygtuką norėdami išjungti, įjungti ir keisti spalvą matomumas.

7 Spalvų Režimas: Balta, Raudona, Žalia, Mėlyna, Geltona, Žydra ir Rožinė.

Lengvai įsijungia/išsijungia patogus maitinimo jungiklis on plug-in laidas

Automatinis spalvų režimas galimas keitimas

Energijos vartotojų: 0.012 kw.h/24 valandos

LED tarnavimo laikas: iki 50 000 val.

3D Iliuzija Plokštė Tik 4mm storio

USB kabelio ilgis: 150 CM

Produkto Svoris: 300g

Pakuotės Turinys:

1 x Paspauskite, Led Nakties Šviesos Žibintas 3d

1 x USB Kabelis Vartotojo

1 x Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Ekranas

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.


  • Baterijos Tipas: NĖRA
  • Formos: Širdį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: REFURBISHHOUSE
  • Tipas: Naktį Šviesos
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip


Žymos: 3d led lempos, lego mini tankas, peršokti raketų, lempa led medis, lempa led, cogo 8 1, led rožių medis, lempos street, vištiena įdaryti žaislas, hanako žaislas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai