Kontūro Gabarito 12/25cm Nereguliarus Profilis Gabaritas Liniuotė Tiksli Matavimo JA55

€7.14 €9.91
  • w112141
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kontūro Gabarito 12/25cm Nereguliarus Profilis Gabaritas Liniuotė Tiksli Matavimo JA55 Aprašymas: Savybės:

1. Medžiaga: tvirtas ir patvarus ABS plastiko, lengvas, patvarus ir gerai pastatytas.Dirbo gerai aprašo tradicinių formų mediena, pelėsių.

2. Dydis: 12/25 cm daugiafunkcį kontūro profilis matavimo prietaisas, tiek colio ir centimetras matavimai.Dydis žymėti ant abiejų pusių ir iš abiejų pusių yra.

3. Paprasta naudoti: tiesiog paspauskite dantų kaiščių formą ir parengti juos žemyn.Jei kaiščiai yra per platus, galite paspausti žalvario dangteliais žemyn su replės vėl atkurti sandarumą.Patogus ir sutaupyti laiko ir energijos.

4. Praktinė Priemonė: Naudingais įrankiais, dirbti su visų tipų modeliavimas.Judėjimo kaiščiai yra labai lanksti ir palengvina matavimą ir pjaustymą.Puikus įrankis, kad padėtų jums išspręsti spėlioti.

5. Platus naudojimas: Šis kontūras matavimo priemonė tinka matavimo daug netvarkingų objektų, likvidavimo vamzdžiai, automobilių lakštai, apvalus rėmai, vamzdžiai, plytelės, laminatas, medinės grindinės lentos, kanalų, grindys, kilimai, bagetai, ir kt.Prašome atkreipti dėmesį į tai, kai jį naudoti, siekiant išvengti žalos.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS plastikas.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:12cm/15cm

Komplektą Sudaro: 1 x Kontūro Gabarito


  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Santechnikos darbai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: Gabaritai


Žymos: lydmetalis vandeniui, vyrai priemonė, modelis valdovas, kontūro gabarito profilis, popierinės kopijavimo aparatų matricos įrankis, aliuminis profilis, namų smart, mitra matavimo, valdovas mokykla, kontūras gaug, pagimdė 12 gauge.

Elenadriga27
2020-11-04
5/5
excellent
Vfhfrfcrf
2020-11-04
5/5
great thanks

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai