Animacinių filmų Akis Reguliuojami Dirželiai Stilingas Apsaugos Daugkartinio naudojimo Nagų Kaukė, veido Kaukė Su Filtru KD2.5 Apsaugos Nuo Dulkių Skalbti Kaukė

€2.11 €6.20
  • w112711
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pranešimas

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Patarimai

1. Filtrai Nėra Skalbti, Rekomenduojama Naudoti 1, filtras, 2-5days.Jei jūs esate tokioje aplinkoje, su sunkiomis oro taršos, tai yra rekomenduojama, kad jūs jį pakeisti laiku. 2. Jei filtras yra užterštas pašalinių objektų, naftos dėmių ir pan., prašome pakeisti jį laiku. 3. Jei jūs turite sunku kvėpuoti, nėra tikslinga naudoti kaukę. 4. Kaukės nėra rekomenduojama, kai oro yra plonas, arba kai miega. 5.Kai gausite paketą, prašome patikrinti, ar prekės yra baigtas, kai yra kokių nors problemų, kreipkitės į klientų aptarnavimo ne pirmą kartą

PRODUKTO DUOMENYS IR INSTRUKCIJA

Maloniai Primena :Prašome Įdėti Filtro Popieriaus į Kaukę, Kol Jums Dėvėti

Modelis Rodo

Filtras Detials

Filtravimo Popierius Su Meltablown Medžiaga Yra Saugūs Ir Stabdžių Dulkių

Produktų Ekranas

FQA

Apie spalvų

Spalva produktai gali skirtis.mes turime prisiminti, kad tai yra profesionali fotografija(flash kameros,apšvietimo,monitoriaus nustatymas).Dėkojame už jūsų supratimą.

Apie dydis

Būtinai, prieš perkant, prašome peržiūrėti mūsų dydžio stalo ir, kaip nustatyti dydį.Įsitikinkite, kad konsultuotis su mumis dėl dydžio, Jei Jums pasirinkti dydį ir ji Jums netinka.Mes nesame atsakingi paklaida į produktų yra 2 ~ 3 cm.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

A. Mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes paprastai laivas, kurį Kinija Paštu .Jei norite, kad kiti express, kaip: TNT, "FEDEX", DHL, EMS ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding.B.Prašome palikite mums pranešimą informuoti mus dydžių ir spalvų norite, mes išsiųsti prekes jūsų duomenis, arba mes atsiųsime atsitiktiniai.C.Prašome siųsti visiškai teisingas adresas ir telefono numeris ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Sumaišyti spalvas ir modelius yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje.Mes padarysime kartu pristatymas jums.D.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Grįžti & Grąžinti

A. pirkėjas turi pasiūlyti įrodymų problemos elementus.B.Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus, laivybos mokestis.C.Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Apie Atsiliepimą

A.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes GALIME išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis mūsų paslaugomis.Mes laukiame jūsų TEIGIAMUS ATSILIEPIMUS.B.Prašome Sekti mūsų parduotuvėje.Jūs galite rasti atnaujinimus apie mūsų naujausius atvykimo, kuponus ir daugiau Parduotuvėje Klubas.


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Apsaugos klasė: NĖRA
  • Modelio Numeris: PD01
  • Lytis: MOTERIS
  • Elemento Tipas: Kaukė
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Saugos standartas: NĖRA


Žymos: disponuoti kaukė, draugai tapabocas, veido mados kaukė, kaukė paintbal, veido kaukė vaikas, vaikai kaukė linas, apsaugoti virusas, mans nagų kaukė, akių pleistras, kaukė lytis.

Sabrina Abeyta31
2020-08-18
5/5
ha llegado super rápido!
Zaramen1989
2020-10-04
5/5
.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai