Naujas Mados Šunų Drabužius, Šunų Kailis Medvilnės Puppy, Pet Drabužiai, Šunų Petnešomis Šunims Prekių perro Ropa Perro prancūzų Buldogas

€3.49 €4.99
  • w11297
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Pageidavimų Sąrašą,Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Mados Šunų Drabužius, Šunų Kailis Medvilnės Puppy, Pet Drabužiai, Šunų Petnešomis Šunims Prekių perro Ropa Perro prancūzų Buldogas Pug

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Pet Drabužiai

Medžiaga:Poliesteris Verpti,Medvilnės,Vilnos

Spalva:Balta

Tikslinė Auditorija:Šunys

Šunų Dydis:Mažas,Vidutinis

Sezonas:Rudens,Žiemos

Dydis(S,nugaros,kaklo,krūtinės):7.87/20 cm,8.66/22 cm,11.81/30 cm

Dydis(M,nugaros,kaklo,krūtinės):9.84/25 cm,10.24/26 cm,14.17/36 cm

Dydis(L), nugaros,kaklo,krūtinės):11.81/30 cm,11.02/28 cm,16.54/42 cm

Dydis(XL,nugaros,kaklo,krūtinės):13.78/35 cm,12.60/32 cm,18.11/46 cm

Dydis(XXL,nugaros,kaklo,krūtinės):sudarė 15,75/40 cm,13.39/34 cm,20.47/52 cm

Savybės:

1. Medžiaga: kailis priima trijų skirtingų medžiagų-poliesterio verpti,medvilnės,vilnos, kurios yra aukštos kokybės ir draugiškas odai.Kailis yra kvėpuojantis ir patogus, saugus ir netoksiškas ir gali pateikti geriausi vartotojo jausmas su ilgą tarnavimo laiką.

2. Dizainas: stand-up apykaklės ir unikalus sniego arenoje modeliai yra puikus šunims ir tinkamas visoms progoms.Šunys gali tapti patrauklesnė po ant kailio ir skiriasi nuo kitų šunų.

3. Lengva Nešioti: mygtukų dizainas gali leisti jums pajusti lengva dėvėti drabužiai šunims, ir šuo taip pat gali jaustis patogiai, kad jie bendradarbiaus su jumis, ir jūs gali sutaupyti daug laiko ir pastangų.

4. Šiluma: su vėjo kailis gali laikyti šunis šiltas, bet ne leisti jiems jaustis sunkūs, nes išskirtinį amatų ir vidutinio storio.Tai gali leisti jiems išeiti iš šalčio ir neleisti jiems buvo blogai.Taip pat galite juos vaikščioti ir žiemą, ir leiskite jiems kvėpuoti grynu oru.

5 Higienos: dvi kojos dizainas ir didelė burna uodegos ir tarpvietės negali pažadėti, kad šunys bus ne purvinas kailis, kai jie eiti į tualetą.

Paketas Apima:

1 x pritaikytas drabužiai

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.


  • Medžiaga: Kita
  • modelis: Spausdinti
  • Sezonas: Ruduo/žiema
  • Tipas: Šunys


Žymos: lovos šuo, buldogas žiemą, medžiaga šuo, naminių produktų, pug kostiumas, darbo drabužiai prancūzų buldogas, šuo traukinys, pug liemenė, buldogas kailis, šuo suppli.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai