18W Led Roko Lemputė 12V Žalia Spalva Pagal Automobilio Led Atmosfera Lempos Sunkvežimių Valtis 4x4

€11.41 €14.09
  • w113945
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


18W Led Roko Lemputė 12V Žalia Spalva Pagal Automobilio Led Atmosfera Lempos Sunkvežimių Valtis 4x4

Aplinkos Šviesos Specifciation:

Galia: 18W/pod

Įtampa: 12V

Darbo Temp.: -40℃~70℃

Spalva:Balta/Geltona/Mėlyna/Raudona/Žalia

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, Aišku, PC Objektyvas

Atsparus vandeniui Lygis: IP67

Naudojimas: Universali Transporto Priemonių

Savybės: 150°Kampu&Didelio Ryškumo Atnaujinti unikalus dvejopo pusėje dizaino Led roko žibintai suteikti 150° Ultra-Plataus kampo šviesos.Aukštos kokybės Cree LED lustai, 18W, modernizavimas ryškumo padidinti savo nakties metu vairavimo efektyvumą.Lankstus įrenginys pakankamai Ilgai ilgiklis(Iki 25ft), 2 tipų Plokščių ir Vamzdžių tvirtinimo gumos pagalvėlės įtraukti, atsparus smūgiams, leidžia lengviau įdiegti roko šviesa ankščių, kad bet kur, kur jūs norite.

Programos Plačiai naudojamas įvairių transporto priemonių Inžinerija transporto priemonių: ekskavatoriai, krautuvas, kasybos sunkvežimių ir kt.Specializuotų transporto priemonių: gaisrinės, gelbėjimo priemonės, policijos automobilis ir kt.Off-Road transporto priemonėms: jei "Jeep", VISUREIGIS, KETURRATIS, Sunkvežimis ir t. t.Kita: valčių, motociklų, žvejyba ir kt Šiuos RGB roko šviesos taip pat galima naudoti kaip automobilio salono šviesos, kupolo šviesos, neoninės šviesos, jachta šviesa, ir tt.

Pakuotė:

2 vnt x 18w led roko šviesa

1. Tie, laivybos, yra labiausiai populiarus būdas laivą.Ji gali turėti nuotolinio valdymo srityje laivas, jei jums priklauso atokioje vietovėje , informuosime jus, kai laivybos agentas pasakė.

2.Mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų , mokesčių, žemės sklypo paskirties šalis;ir laivybos kompanija rinkti iš pirkėjas po pristatymo, kai reikia papildomų dokumentų, nebus įtraukti.

Aramex 5-15days DHL 5-7 dienas FEDEX 5-7 dienas UPS 5-15 dienų Kinija paštu oro mial nuo 5 iki 20 dienų Kinija Paštu Oro Sklypas

45-60 dienų(jei esate skubėjo gauti prekes

prašome don ' t pasirinkti šį kelią) UPS Express Saver 10-20 dienų

1.Mes priimame T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,L/C ir kt...Mes priimame visais mokėjimo būdais, yra saugus ir taikoma www.cinamonosodyba.lt Paslaugų Įkeitimas.

2.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo groti jūsų užsakymą.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 4.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti, ačiū.

1.Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimai kai gausite paketą.

2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

3.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.


  • Darbo Temp.: -40℃ - 70℃
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys, Aišku, PC Objektyvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia: 18W/pod
  • Produkto pavadinimas: Aplinkos Šviesos
  • Atsparus vandeniui norma: IP67
  • Prekės Pavadinimas: OVOVS
  • Elemento Tipas: Atmosfera Lempos
  • Prašymas: Universali Transporto priemonių 12V DC Maitinimo
  • spalva: Balta/Geltona/Mėlyna/Raudona/Žalia
  • Įtampa: 12V


Žymos: valtis lempos, lempa led, 7 sunkvežimių šviesos, l led apšvietimas, led, automobilio led, keliaraištis moteris, kilimų, automobilio šviesos diodai, pagalbinė valtis, automobilio lemputė led.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai