Medienos Blokas LED Skaitmeninis Laikrodis, Naktį Žibintai Smart Reguliuojamas Mados Daugiafunkcį Elektroniniai žadintuvai Stalo, Staliniai Laikrodžiai

€5.77 €14.42
  • w114589
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Medienos Blokas LED Skaitmeninis Laikrodis, Naktį Žibintai Smart Reguliuojamas Mados Daugiafunkcį Elektroniniai žadintuvai Staliniai Laikrodžiai

Ypatybė:

Elegantiškas namų dekoro: labiausiai puikus, įdomus, natūralių ir aplinką tausojančių medinių blokų, kurie puikiai tinka jūsų baldus.

3 rūšių reguliuojamo šviesumo lygį: Jūs galite rankiniu būdu reguliuoti RYŠKUMĄ, LED (žemas, vidutinis, šviesus) įvairiomis progomis, siekiant užtikrinti, kad jūs galite lengvai perskaityti ekrane per dieną, o ne būti išsiblaškęs naktį.

Energijos taupymo režimą ir balso kontrolė: per energijos taupymo režimas, LED ekranas išsijungia, ir atrodo, kaip blokuoti medienos, ir jūs galite suploti arba padaryti garso (> 60dB), jį suaktyvinti.

3 Žadintuvas ir Savaitės Dienos režimas: Skaitmeninis laikrodis-žadintuvas galite nustatyti trys atskiri žadintuvas kartus, siekiant užtikrinti, kad esate ne vėlu darbas, susirinkimai arba susitikimai.Darbo dienomis režimas užtikrina, kad jūs melas savaitgaliais ir nebūtų trikdoma jūsų žadintuvas.

Pareigos:

-Ekranas: rodo valandas ir minutes, metų, mėnesio ir dienos, temperatūros, ir net santykinis oro drėgnumas.

-2 vaizdo režimas: Jis gali nustatyti rodomo laiko, drėgmės ir temperatūros, arba kaitalioti laiką, datą, drėgmės ir temperatūros.

- Naktinis režimas: Nuo 18:00 ir 7:00, ekrano ryškumas, automatiškai silpnas, kad 50%, o tai labai tinka žmonėms, kurie yra jautrūs šviesos tamsus kambariai.

- Reguliuojamas ryškumas: Jūs galite rankiniu būdu reguliuoti EKRANO šviesumą, LED, kad jis būtų šviesesnis ar tamsesnis, užtikrinant, kad jūs galite lengvai perskaityti ekrane per dieną, o ne būti išsiblaškęs naktį.

-3 Įspėjimai: Skaitmeniniai signalai leidžia jums nustatyti trys atskiros signalizacijos kartus, siekiant užtikrinti, kad esate ne vėlu darbas, susirinkimai arba susitikimai.

- Savaitės režimas: galite dabar guli, nesirūpindami apie savaitgalį įspėjimai.

Specifikacija:

Medžiaga: Vidutinio tankio plaušo

Garso jutiklis: Gali būti naudojamas on/off

Termometro ekranas: ℃/℉

Laiko režimas: 12 val. / 24 val.

Gaminio dydis: 15x4x7cm / 5.9x1.6x2.8v (l * W * H)

Tipas: 1 (Baltos Medienos), 2 (Bambuko Medienos), 3 (Juodas, Mediena)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X LED Skaitmeninis Laikrodis

1 X Kištukas Laido


  • Ekrano Tipas: led
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Bambuko & Mediniai
  • Plotis: /
  • Motivity Tipas: Skaitmeninis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: /
  • Skersmuo: /
  • Ilgis: /
  • Modelio Numeris: medinių blokas


Žymos: bambuko, gražus naktinis laikrodis, namų smart, palaipsniui saulėtekio žadintuvas, laikrodis, fm radijas, amatų medienos, bambuko dantų šepetėlis, protingas žadintuvas, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai