Patvarus Dviejų letena Kamščiatraukis Atskiri Kėlimo Prietaisą, Ištraukite Garų Stiprinti Guolių Rama Auto Mechanikas Rankiniai Įrankiai

€5.65 €9.42
  • w114800
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Guolių Nuėmiklis Laikas Skriemulys Kamščiatraukis Tarpine Plona 2 Tipo Nasrus

Savybės: Aukščiausios kokybės, skirtos profesionaliam naudojimui.Puiki priemonė pašalinti pakimba ant valytuvo.Sugriežtinti objektyvų žiedą kūgio priversti žandikaulių pagal kabelio laikiklis.Savo ruožtu, centro varžtas liftas, apkabos, išjungti terminalą.Taip pat pašalina varžtais-dėl priekinio, galinio stiklo valytuvų rankas, kad tinka per smailas spline.Į kamščiatraukis varžtas mygtukai yra suprojektuoti, kad tilptų į viršų spline post lengvai pasitraukė.Specifikacijos: Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta Medžiaga: metalo dydis: apytiksl. 14 * 11 * 3cm Paketų Sąrašas: 1 * Remonto Priemonė *Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.Drop laivyba,galite pateikti užsakymą su jūsų kliento adresas,galime siųsti sklypo be jokių informacija *Drop laivyba yra sveikintina?Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. *Kaip gali sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį :https://global.cainiao.com/detail.htm (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti). *Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. *Kad ir pristatymas 1. Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekės jums www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų. *Grąžinimo Politika, Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai. *Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums ,kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!


  • Prašymas: Kita
  • Modelio Numeris: 2ZLM
  • Tipas: Veržliarakčiai
  • Prekės Pavadinimas: RyingL
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Byla
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Dydis: 14*70MM


Žymos: ritės taisymo įrankis, guolių extractor rinkinys, armatūra kamščiatraukis, japonijos mechanikas įrankiai, reginald žiūrėti, vairo guolių įrankis, antgalis įrankis dremel, ranma 1 2, retta rankiniai įrankiai, nuotrauka mechaninė.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai