120cm Texas Hold ' em Pokerio staltiesė Gumos Pokerio Kilimėlis Apskritojo Stalo Matinis 3mm stalo Žaidimas Audiniu Maketai

€40.56 €57.94
  • w114919
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Jums taip pat patiktų

Aprašymas:

Medžiaga: Guma

Dydis: 120cm

Svoris: 1.5 kg

Žaidimas: Texas Hold ' em Pokerio

Žaidėjai: 6 asmenims

Sąlygos Ir Priemonės 1. Kiekvienas klientas, kurie pirko šią prekę turi žinoti ir apie tokius terminus. 2. Visos nuotraukos yra apsaugotos Adrian Žaidimų Parduotuvė, nereikia atsisiųsti ar pakartotinai naudoti bet kokiai progai. 3. Kai užsakymą, prašome įsitikinkite, kad turite perskaityti visą aprašymai elementą. 4. Kai užsakymą, prašome naudoti savo tikrą vardą, pavardę, adresą ir telefono numerį, kad jūs galite gauti paketas sėkmingai. 5. We will ship užsakymą nemokamai(daugumoje šalių), tačiau, kai laivybos kai kuriose šalyse, gali būti, kad kai laivybos mokesčius.Prašome nedvejodami mokėti už tai, nes mes garantuojame naudoti geriausia laivybos metodai. 6. Kiekvienas užsakymas bus išvežti į 12-36 valandų, tačiau kai kurioms gali prireikti ilgesnio paruošimo laikas.Jis yra priimtinas, jeigu mes laivas jį 48-96 val.. 7. Kai paketas buvo išvežti, galite paprašyti, sąskaitą-Faktūrą per Pokalbį. 8. Kai paketas buvo pristatytas, prašome patikrinti outlook sklypo ir tai, ar produktas yra pažeistas, ar ne.Jei neveikia, jūs galite išsiųsti mums bent 1 foto per Pokalbių ir tada mes padėsime jums išspręsti šią problemą. 9. Jei produktas neveikia, trūksta dalies, arba negali dirbti, jūs galite kalbėtis su mumis pirma, mes esame pasirengę jums padėti labai daug. 10. Jei jums iškilo klausimų, dėl pirkimo ar po pardavimo paslaugos, jaustis laisvai bendrauti su mumis!


  • Modelio Numeris: GG343-2
  • spalva: žalia
  • Prekės Pavadinimas: jialong
  • Tipas: Teksaso Pokeris


Žymos: medžiaga pokerio, mat puzzl, staltiesė, cyber dragon, stalo žaidimas playmat, pokerio stalo viršų, pokerio stalo žaidimas, pokerio, kazino žaidimas lentelė, pokerio tabl.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai