Automobilių Oro Pripučiamos Kelionės Čiužinys, Lova Su Siurblio Nešiojamų Kelionių, Lauko Kempingas galinės Sėdynės Blow-Up Miego Pagalvėlę Sunkvežimių, VISUREIGIS

€14.83 €18.53
  • w118807
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


☞ Prekės Informacija ☀

Kulka Taškų: 1.MĖGAUTIS GERESNĖS NAKTIES POILSIO – Šis nešiojamas automobilių pripučiamas čiužinys padeda sušvelninti savo kūną, kai miega jūsų automobilis, sunkvežimis, ar VISUREIGIS, keliaujant ar kempingas.

2.PLATUS, galinių sėdynių DIZAINAS – Didelis, kaip futonas ar automobilių miega čiužinys, unikalaus dizaino, saugo ją butas backseat užpildant erdvę tarp sėdynės ir grindines lentas.

3.STORA, MINKŠTA KOMFORTAS – Meistriškai atsparia PVC ir minkštas, kvėpuojanti viršų, ji suteikia briaunoti oro pagalvėle geriau remti savo nugaros, kaklo, kojų ir kūno.

4.UNIVERSALUS KELIONIŲ NAUDOJIMAS – Puikus kempingas, ilgos kelionės, žygiai, šventės, ir kita solo ar šeimos nuotykius, jums nereikės palapinė su mūsų pripučiami automobilių čiužinys!

5.APIMA NEŠIOJAMŲ ORO SIURBLYS – Kiekvienas automobilis miega čiužinys ateina su elektros oro siurblys, kuris jungiamas į standartinį degiklio lizdą greitai pripūsti lova minučių.

Aprašymas:

Ši pripučiama lova yra puikus padėti jums po ilgo laiko vairavimo.

Aukštos kokybės minkštas neklijuotinė PVC medžiagos ir banguotas dizainas, gali ne tik sukurti patogią aplinką, kelionės metu ir automobilių miego,

tačiau ji taip pat gali sukurti romantiška kosmoso vartotojai, transformuoti savo automobilio galinės sėdynės į patogią lovą ir prabangus Paprasta naudoti ir taupyti pinigus.

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės minkštos ir neklijuotinė PVC medžiaga, kuri suteikia puikų ilgaamžiškumą ir komfortą.

Saugos neto, kuris neleidžia jūsų vaikams nuo kritimo į, kad atstumas tarp priekinių sėdynių.

Vidaus srautas gali veiksmingai blokuoti apačioje transporto priemonės keliamo triukšmo, tai garantuoja gerą aplinką jums miegoti.

Patvarus ir stiprus, didelis, keliamoji galia iki 150 kg, galima naudoti 2 suaugusieji.

Elektrinis siurblys, kuris prisijungia prie degiklio kištuką į automobilio teikia greitai ir lengvai infliacija.

Suderinamas su daugeliu automobilių, VISUREIGIŲ sedano ir mini Van.Tinka ilgą atstumą, kelionės, kempingas, nuotykiai ir pan.

Mados banguotas dizainas, suteikia geresnį ilgalaikio poveikio, užtikrina, kad pripučiamų lovos yra labiau stabili ir patvari.

Specifikacija:

pavadinimas: kelionių lova

spalva: juoda,tamsiai mėlyna

Medžiaga: PVC+ flocking

Storis: Apytiksl.5cm

Stilius: Dvigubas

Išplėstos dydis: Apytiksl.135*90cm

Naudojimo būdai: automobilis, kelionės, nakvynė, kempingas kilimėlis, pietų pertrauka, grindų lova.

Pakavimo Sąrašas:

1 x pripučiami lova

1 x pripučiamos pagalvės

1 elektrinis oro siurblys

1 x remonto rinkinys

1 x saugojimo krepšys

2 x Saugojimo parama pad

1 x Trejų naudojimo antgalį

Pastabos:

1. Gali būti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitorių nėra kalibruoti, tas pats, spalva punktas parodyta nuotraukose, gali šiek tiek skirtis nuo realių objektų.Imtis tiesa, vienas standartas.


  • Dydis: 80cm*150cm
  • Medžiaga: PVC


Žymos: sunkvežimių čiužinių parduotuvė, automobilių čiužinys, palapinė kamieno, dinozaurų sėdynės, rogės lova sunkvežimis, auto pripučiami lova, oro čiužinys, pripučiami automobilių čiužinys creta, europos sofa, nh oro čiužinys, .

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai