Naujas VR Objektyvo Dangtelis Anti-Įbrėžimams Atsparus Smūgiams Visą Atveju VR Objektyvo apsauga nuo dulkių Priedai Apsauginis Dangtelis Oculus Quest Bžūp

€3.48 €8.70
  • w11934
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Naujas VR Objektyvo Dangtelis Anti-Įbrėžimams Atsparus Smūgiams Visą Atveju VR Objektyvo apsauga nuo dulkių Priedai Apsauginis Dangtelis Oculus Quest Bžūp

Kulka Taškų: 1、Suderinama su: Mes specialiai projektuoti šį galvos apdangalą apsaugoti bžūp ir veido kaukė Oculus Quest, ir tai yra anti-prakaito kelią šviesos nutekėjimo skalbti veido, galvos apdangalą nustatyti.

2、Pilna Apsauga: Specialiai galvos dangtelis neleidžia netyčia nutraukti savo mylimą Oculus Quest, ir galvos apsaugą bžūp yra elastinga ir dantis, ir tai gali užkirsti kelią VR akiniai nuo kritimo.

3、Anti-Praslydimo: Pagaminta iš kokybiškos PE medžiagos, susiduria su pad yra labai minkštos ir komfortiškos, ir ji gali sumažinti skausmą, o jūs žaisti nuolat.

4、Padidinti Vaizdas: Šiame veidą pagalve pakeitimas leis jums mėgautis geras laukas, mėgautis savo VR iš labiausiai patogus ir geriau laukas.Apie galvos apdangalą, pjovimas lazeriu skylės pozicija bus ne blokuoti signalą ir neblokuos veikimo mygtuką.

5、Lengva Prisijungti: VR veido pagalvėlės yra lengvai prisijungti ir pašalinti silikono kaukė pakeitimo, taip, kad jūs galite pritaikyti tinka pagal veido.Pakuotės Turinys: 1 x Galvos Apsaugos Dangtelį.(Pastaba: negali būti įtrauktos kitos)

Pakavimo Sąrašas: 1*Galvos Apsauga Dangtis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Type2: VR Akinius, Objektyvo Apsauginis Dangtelis Korpuso
  • Su USB: -
  • type4: VR Šalmas Apsaugos Atveju
  • type5: VR Pakeitimo Priedai
  • Type3: Anti-Įbrėžimams Atsparus Smūgiams
  • Tipas: už Oculus Quest Virtualios Realybės
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Parama: Drop Laivyba / Didmeninės
  • Modelio Numeris: VR Objektyvo Dangtelis Anti-Įbrėžimams Atsparus Smūgiams Visą Atveju
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful


Žymos: quest 2 dirželis, oculus cv1 kabelis, laisvų rankų įranga vr, garsiakalbis ronda, oculus quest2 galvos dirželis, oculus quest 2 dirželis, rift cv1, pistoletas oculus quest, dviračių ronda, medžiaga veido kaukė su filtru.

Fleshstorm07
2020-11-11
5/5
Cool thing, my room is small-saved my helmet. Of the minuses (very small)-I would add, that in the field of fastening the wire-it was worth reducing the thickness of the rubber-or then the cable now is very tight and me I don't like it. Heating-sometimes the helmet heats up and because of the protection is worse protected. It would be nice to do something on a kind of hole that would at least somehow cool.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai