401pcs Plytelių Lygiava Sistema, 1,5 mm 300pcs Įrašus+100vnt Pleištai +1piece Tiekėjas Plastiko Čerpėmis, Įrankiai, Plytelių Tarpiklis

€18.72
  • w11943
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


401pcs plytelių lygiava sistema, 1,5 mm 300pcs įrašus+100vnt Pleištai +1piece tiekėjas plastiko čerpėmis, įrankiai, plytelių tarpiklis

Pastaba: mes paprastai kontroliuoti 2kg per vieną paketą, kuris yra patogus transportavimui.Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 2kg, mes atsiųsime atskirai kelis paketus.Jūs gausite juos vieną po kito.Prašome nesijaudinkite.Dėkojame už jūsų supratimą.Pakuotė : 100 vnt x Pleišto 300 vnt. x Įrašą(1,5 mm) 1piece x replės Specifikacija : Medžiaga: Pleištai: raudona PP plastiko, Įrašų: skaidri PE plastiko Pleištai: 90 x 22 x 17mm Įrašų: 35 x 40 x 17mm Spalva: Raudona Pleištai/ Išvalyti Įrašus Plytelių Vietos/ Gap: 1,5 mm Plytelių Storis: 3mm - 12mm Savybės : Galite greitai nustatyti ir išlaikyti plokštumą tarp plytelių ir plytelių.Kelią tūris cemento plytelių arba su plytelių klijų kietėjimo procesą.Paprasta operacija lengva naudoti, labai lengva naudoti.Labai pagerinti spartą, grindinio plytelės, ir sumažinti sunkumus grindinio plytelės, Plytelių niveliavimo prietaisas (reguliuoti horizontaliai tarp plytos ir plytelės) Pasibaigus darbo, su savo koja spirti arba su guminiu plaktuku trankyti iš išilgai plyšio kryptimi.Raudona pleišto tarpine po pašalintas, taip pat gali daugkartinio naudojimo.Kaip naudoti: 1 Naudoti cemento arba plytelių klijus reikia. 2-Pagal plytelių dydį, nustatyti vieną ar daugiau suports kiekvienoje pusėje. 3-Nustatyti plytelių ir įrašą, 24 valandų ir tada mušti su guminiu plaktuku. 4-Įdėkite pleišto paramos lizdą, atsargiai pereiti lūžio taško. 5-palengvinti šią operaciją, naudokite mūsų specialią traukos reguliuojamos replės yra rekomenduojama. 6-Kai cemento arba plytelių klijų džiovinti, paprastas atskyrimas tarp lusto ir pleišto gali būti padaryta su guminiu plaktuku, arba net su savo kojomis.

Už Siuntą

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO. 2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5)Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Garantija

Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, galite išsiųsti E-mail nedelsdami susisiekite su mumis, mes jums išspręsti jūsų klausimą kaip galima greičiau. .Arba, jei yra problema su jūsų prekes, mes priversti jį teise juos pakeisti arba grąžinti pinigus jums.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 1.5mm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Bazės
  • Produkto pavadinimas: Plytelių Lygiava Sistema
  • Bendras svoris: 2000g
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Neto Svoris: 1800g
  • Prašymas: Užtikrinti tinkamą lygiava, plytelės,
  • Modelio Numeris: A4201


Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, granulių tarpiklis, honda skaitytuvas, variklis yanmar, grindų, įrašo plaukų, sulenkite kopėčių, dewalt įrankis, replės rankiniai įrankiai, miršta tvora.

Kleinmak
2020-12-12
5/5
Precisely what needed. Fast delivery.
Porter91
2021-02-12
5/5
Perfect, fast delivery

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai