Multitool EDC Lankstymo Replės, Peilis Taktinis Išgyvenimo Kempingas Lauko Kirvelius Ašių Machete Plaktukas Veidrodėliai Multifunkcinis Kirvis

€10.47 €15.17
  • w121010
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kulka Taškų:

1、Būtina Dovanos Vyrams: Jungiant 16 iš dažniausiai naudojamų įrankių, šis daugiafunkcinis įrankių yra tikrai puiki dovana tėvas/tėtis, vyru, vaikinu, šeimos Kalėdų šventės, Tėvo diena, gimtadienis, Valentino diena, Padėkos diena, ar jubiliejus ir t. t.Taip pat yra idealus vyrų gyvulių stuffers ateinančių Kalėdų padėti jam gauti darbą lanksčiau.

2、Daugiafunkcinis Įrankis su Saugos Užraktas: lauko kempingas įrankių yra 16 funkcijas: kirvis, plaktukas, replės, kišenėje peilis, pjūklas, įvairūs hex raktai, atsuktuvas, butelių atidarytuvas, failų, žuvų nuosėdų šalinimo ir daugiau įrankių.Apačioje yra įrengtas saugos užraktas.Naudojant plaktukas ir kirvis, likusios dalys yra patikimai pritvirtintas padėtyje, kad būtų išvengta atsitiktinio žalos.

3、Dovana Įvairiomis Progomis: Mūsų universalus įrankis rinkiniai puikiai atitiktų jūsų įvairius poreikius aplink namą, garaže, ir kieme, pavyzdžiui, namų remontas, tvoros, statybos ir kitokios priežiūros.Tai išgyvenimo įrankius taip pat gerai dirba metu kempingas, tyrinėti, žvejyba, lauko mokymo ir tolimų kelionių.Padidinti jūsų darbo efektyvumą ne tik mažoje erdvėje, bet ir lauko.

4、kokybiškos ir Patvarios Medžiagos: Šis daugiafunkcinis įrankis, pagamintas iš tikslumo standartą nerūdijančio plieno.Pagrindinės sudedamosios dalys yra taikoma patvarus juoda oksidacijos, o rankena su specialios raudonos oksidacijos.Užtikrinti pakankamą jėgą šiame cool dalykėliai, iškirpti, smalsauti, nusukti varžtą, atviras hidrantas, pamačiau, medienos ir kt.

5、Lengvas ir Nešiojamieji: integruotas dizainas mūsų išgyvenimo rinkiniai išsaugoti savo įrankių rinkinys vietos ir lengvai išimti ar įdėti atgal.Juoda nailono apvalkalu, yra prisiūta kilpa ir dirželis su kieto snap, papildomos po snap laikyti įrankius prarasti arba breaking.dydis: 175*88*32.2 mm, svoris: 370grams.Tikrai idealus ir nešiojamų įrankis dovana vyrams, kurie neturi, tai ar reikia.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sulankstomos Daugiafunkcinis Kirvis

Medžiaga: aukštos kokybės steel 2CR13

Paviršiaus apdorojimas: rankena oksidacijos, priedai, juodas gydymas

Spalva: raudona ir juoda

Dydis: apie 17.3*8.8*2.2 cm/6.81*3.46*0.86 į (uždaras dydis)

Grynasis svoris: apie 370 g

Pareigos: kirvis/hammer/replės/peilis/tinklinėmis atsuktuvas/kryžminis atsuktuvas/hex raktas/file/žuvų masto peilis/saw

Pakavimo Sąrašas:

Daugiafunkcinis Kirvis*1

Nešiojamų Nailono Krepšys*1


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • Dydis: M


Žymos: kišenėje taktinis karo, knive, mini stovyklavimo kirvis, edc, bushcraft firesteel, kirvis, pubg dovana raktas, asus edc peilis, išgyvenimo peilis vyrai, edc įrankis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai