Karšto pardavimo aukščiausio lygio vitamino B12 milteliai (kobalaminu), parama, energijos apykaitą ir nervų sistemą, kovoti su riebalų kepenų

€14.71 €19.89
  • w122480
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Funkcijos Vitaminas B12 (Methylcobalamin) 1) Vitaminas B12 gali atsparumas riebalų, kepenų, skatinti saugoti vitamino A kepenyse. 2) Vitaminas B12 Skatina ląstelių brandus ir organizmo medžiagų apykaitą. 3) Vitaminas B12 dalyvauja gamybos kaulų čiulpuose, RBC ,todėl ji gali būti gydymas, žalingi anemija. 4) Vitaminas B12 didina folio rūgšties panaudojimo lygis, skatina angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitą. 5) Vitaminas B12 gali skatinti metil transferase. 6) Vitaminas B12 gali Skatinti vystymosi ir brendimo raudonųjų kraujo ląstelių, todėl, kad kūnas kraujodaros funkcija normali valstybė, prevencijos žalingi anemija; išlaikyti sveiką nervų sistemą. 7) Vitaminas B12 yra funkcija įjungti amino rūgščių ir skatinti biosintezės nukleino rūgščių, gali skatinti baltymų sintezę,jis vaidina svarbų vaidmenį augimo ir vystymosi kūdikių ir mažų vaikų . 8) Vitaminas B12 gali pritaikysime riebalų rūgščių ir padaryti riebalų, angliavandenių, baltymų, gali būti tinkamai naudojamas kūno. 9) VitaminasB12 gali sumažinti dirglumą ir padeda išlaikyti koncentraciją, gerina atmintį ir jausmą balanc. 10)Vitaminas B12 yra būtinas vitaminų palaikyti nervų sistemos funkciją baigtas ir dalyvauti rengiant natūra lipoproteinų į nervų audinių.Produkto Aprašymas Vitaminas B12 Methylcobalamin yra sintetiniai (dirbtiniai) formos vitamino B12. Natūraliai vitaminas B12 yra randama žuvų, jūros gėrybių, pieno, kiaušinio trynio ir fermentuotų sūrių.Vitaminas B12 yra itin svarbus plėtojant sveikų kraujo ląstelių, nervų ląstelių ir baltymų organizme ir normalų metabolizmą, riebalų ir angliavandenių kiekis organizme.Trūkumas vitamino B12, gali atsirasti anemija, skrandžio problemų, ir nervus.Ciankobalaminas gydo ar neleidžia vitamino B12 trūkumo ir dėl anemijos tipas, vadinamas žalingi anemija.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: blizgučiai
  • Naudoti: Įstaiga
  • Modelio Numeris: 9965389
  • NET WT: 100g-1000g
  • Kiekis: 999
  • Komponentas: Vitaminas B12 milteliai


Žymos: te, maca milteliai, b12, ps4 slim usb, "Europa 2020" mada moterims, momentiniai energijos gėrimas milteliai, b12 tvirtinimo, marškinėliai t, langeri, varžtų atlaisvinimo svirtis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai