DUSZAKE DG05 Už Gopro Hero 5 Floaty Rankena Gopro 6 Fotoaparato Priedai Stick Gopro Hero 5 Plūduriuojantis Už Xiaomi Yi 4K Eken

€3.90 €8.28
  • w125107
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


DUSZAKE DG05 Už Gopro Hero 5 Floaty Rankena Gopro 6 Fotoaparato Priedai Stick Gopro Hero 5 Plūduriuojantis Už Xiaomi Yi 4K Eken

Produkto Aprašymas

DVIGUBA APSAUGA - Stipresnis riešo dirželis & Slankiojo Dizaino

Naudoti Duszake Kintama rankenos su Stipresniais riešo dirželis , Geriausias Aksesuarai Suderinama su GoPro Kameros, Siekiant Apsaugoti savo veiksmų fotoaparatą .

Pareikšti saugos savo GoPro kamerą ir mėgautis įrašymo geriausius momentus užfiksuoti ar aplink vandens.Plūdė su šlapia danga kintama rankenos bus išlaikyti savo GoPro jachtoje, kai pasineria arba panardinti į vandenį.

Ar jūs esate giliai jūroje, nardymas, nardymas su vamzdeliu, nardymas, plaukiojimas, banglentės arba užsiimti kitomis vandens sporto veikla, Lietinis su šlapia danga yra geriausias pasirinkimas kintama rankenos jums.Štai kodėl:

PUIKUS DIZAINAS - Tai EVA-suspausta monopodzie suteikia papildomą sukibimą drėgnos būklės.Rankena turi tiesioginį priedą kalno, kuri gali prisitaikyti prie bet kokių GoPro be kitų montavimo priedai, ir siūlo 180 laipsnių kampu pakreipti, kad padėtų jums gauti geriausią kampas.

KIETOJO STATYTI & PLATUS SUDERINAMUMAS - Kietas montavimo priedus, pastatytas aplinkoje, bet ir orų sąlygos!Visiškai Suderinamas su visomis GoPro HD Black & Silver arba Sesijos Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1.

DAUGIAFUNKCINIS - Atsukite vandeniui dangtelio apačioje Plaukti su šlapia danga leisti vandenį ir paversti slankiojo rankena į neutralų plūdrumą, todėl jūs galite sustabdyti Plaukti su šlapia danga šaudyti filmuotą medžiagą hands-free žemiau paviršiaus.Kai jums nereikia kurti neutralus plūdrumas, galite naudoti skyriuje išlaikyti mažų objektų, tokių kaip thumbscrews, antgaliai, raktus, pinigus arba kitus įrankius, sausas.

KOMPAKTIŠKAS IR LENGVAS - labai nešiojamų, pocketsize rankena rankena.

Didelę vertę - Pakuotės Turinys:

1 x x x x x X X X X X-Float Kintama rankenos

1 x Ilgas varžtas

1 x Aukštos Kokybės Riešo dirželis

Pastaba: kameros nuotraukose nėra įtraukti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.cinamonosodyba.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Mes priimame grąžos dėl netinkamai vykdomos elementus.

2. Rašykite mums pranešti gaminius su trūkumais, derinimo ir per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

3. Grąžinamos prekės turi ateiti su originalios dalys, priedai.

4. Grąžinamoji išmoka bus išduota, kai mes gavome jūsų grąžintas prekes.

5. Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Prekės Pavadinimas: DUSZAKE
  • Medžiaga: ABS
  • Tipas: Veiksmų Fotoaparato Priedai Rinkiniai
  • Modelio Numeris: kintama rankenos
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: xiaomi yi 4k
  • Komplektacija: Paketas 1


Žymos: duszake ausies dangtis, duszake žiūrėti, 4k veiksmo kameros, vaizdo kamera dv, 50fps fotoaparatas, duszake ausinių, rinkinys sjcam, ausines duszake x7, 4k vaizdo kamera, gopro lcd ekranas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai