Aqara Zigbee Jutiklis "Smart Durų, Langų Jutiklis Aptikti Belaidį Ryšį Mini Durų, Langų Jutiklis Dirbti Mi Namų "Apple" Homekit

€6.76 €8.24
  • w125195
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Sveiki atvykę į Mi Klubas Parduotuvėje!Į MiClub , mes pasidalinti su jumis, mūsų aistra produktus, kuriuose yra aukščiausios kokybės-kainos santykį, iš Xiaomi ir Mi Ekologinius ženklus.

Gerbėjai ypatingus Pasiūlymus !

Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų rekomenduojamų produktų yra iš Xiaomi ir Mi Ekologinius ženklus.Kai kurie iš jų gali neturėti Mi logotipas.

Dėl nuolat atnaujinti Mi ekosistemos tiekimo grandinėje, naujausių produktų, kad mes siunčiame jums gali būti tos pačios pakuotės taip, kaip aprašyta.Būkite tikri, kad mūsų produktai yra ORIGINALI ir UP-to-DATA, nuo Mi .

Mėgautis!

Į Aqara smart durų, langų jutiklis gali aptikti atidaryti ir uždaryti duris ir langą,tada nusiųsti pranešimą į savo telefoną per APP.Derinimas su kitais aqara išmaniųjų prietaisų, tokių kaip vartai, nuotolinis valdymas, smart lemputė, oro filtras ir kt.šis jutiklis gali padėti jums sukurti protingas kontrolės namuose.

1. Originalus Aqara smart durų ir langų jutiklis 2. ZigBee versija belaidis ryšys 3. Sukelti ir signalas: jis bus lengvas ir žiedas, kai kas nors atidaro duris, šviesos, automatiškai bus įjungti, kai kas nors stumti Duris 4. Toli nuo namų režimas: Jei kažkas įsibrovė į varpas skambės ir IP kamera (neįtraukta) imsis video 5. Sumanieji jutikliai: atidaryti langą, leisti šviežią orą į patalpą 6. Mini pocket dydis, lengva įdiegti 7. Darbinė temperatūra: -10 - 50 Laipsnių.C 8. Built-in 1pc CR1632 ląstelių bateriją Prašome parsisiųsti APP "MiHome" Apple Store " ar "Google Play" Atkreipkite Dėmesį: Šis punktas turi sutapti daugiafunkcinis vartai, naudoti.

Išmaniųjų Jutiklių už kiekvienų Durų ir Langų Už papildoma ramybę, įdiegti Aqara Durų ir Langų Jutiklis, todėl jums niekada nereikės nerimauti apie būseną langai ir durys.Paramą "Apple" HomeKit Durų ir Langų Jutiklis yra suderinama su "Apple" HomeKit.Labai suderinama, Durų ir Langų Jutiklis gali prisijungti su daugybe išmaniųjų prietaisų pasaulyje sukurti savo idealus smart home gyvenimo būdą.Įjungti Šviesas Automatiškai, Kai atidarote Duris Naktį, Kai atidarote duris vakare, Aqara Durų ir Langų Daviklis siunčia signalą į Aqara Sienos Jungiklis įjungti šviesą.Nesvarbu, kaip vėlai grįši namo, žibintai, automatiškai bus įjungti.Saugos Pranešimas Su Durų ir Langų Jutiklis, galite įjungti signalizacijos režimas, kai jūs paliekate namus, arba kai miega.Jei durys ar langas yra atidarytas, Stebulės bus garso signalą ir išsiunčia pranešimą į telefoną.Pažangios Technologijos Aqara Durų ir Langų Jutiklis aptinka esamą būklę, langų ar durų per atstumą, magnetai viduje jutikliai tarp daviklio ir magneto.Jutiklis taip pat yra energiją taupančių ir viena baterija gali trukti daugiau kaip 2 metus, esant normalioms u


  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: MI
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: mini sonoff, namų smart, aqara durų jutiklis, aqara durų, aqara opple jungiklis, aqara, homekit jungiklis, bendrosios priešgaisrinės linijos smart switch, zigbee, "bluetooth" sąsajos.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai