Grūdintas Stiklas Tesla Model 3 Centras Ekrano Modelis Y 15" Touchscreen Raštas Filmas Tesla Model3 Screen Protector

€4.96
  • w125986
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Grūdintas Stiklas Tesla Model 3 Centras Ekrano Modelis Y 15" Touchscreen Raštas Filmas Tesla Model3 Screen Protector - Kodėl jums reikia navigacijos screen protector? 1.Visada Laikykite savo centro ekrane visiškai nauja. 2.Sumažinti pirštų Atspaudų Išsitepti Ekrano. 3.Apsaugo jūsų ekraną nuo Nulio, Sprogimo ir Šiukšles. 4.Ginti savo ekraną nuo naftos ar kitų nešvarių dalykų, Sumažinti akių nuovargį. - Ką daro raštas filmas toks ypatingas? 1.Ultra-plonas storis neturi įtakos apgraibomis, sklandžiai ir geriau touch jausmas. 2.9 H Kietumas gali užtikrinti, atsparus įbrėžimams, veiksmingai atsispirti susidūrimo kietus objektus ir trinties daugiau anti-scratch rezultatus. 3.HD Skaidrus didžiausias atkurti spalvą, pareikšti aiški ir teisinga, navigacija naudotojo patirtį, aukštos raiškos ir puikus ilgaamžiškumas. 4.Lengva įdiegti, Automatinė Adsorbcijos gali veiksmingai sumažinti pirštų atspaudų ir naftos, hidrofobinės, taip pat burbulas nemokamai. 1.LAZERIO CUT& TIKSLIAI TINKA: Išskirtinis dizainas Režimas 3 , taisuderinama su Modelio, labai gerai IŠLAIKYTI EKRANĄ NAUJA: išlaikyti savo GPS screen protector, aiškiai ir be dulkių, tiesiog nuvalykite su mikropluošto šluoste.Nereikia naudoti kenksmingų valymo medžiagos.Saugo jūsų ekraną visiškai nauja. 2.HIQH KOKYBĖS ANTI-SCRATCH: Sutvirtintas stiklo du kartus tiek stiprumo, tiek ir ne-grūdintas alternatyvas ir veiksmingą pasipriešinimą nuo įbrėžimų 3.SUPER APSAUGA;9H Kietumu, ši stiklo danga palaiko touch " galimybes savo GPS navigatorius užtikrinant geresnį sklandžiai neliesti jausmas Ir atsparus Įbrėžimams; atsparus Smūgiams; anti-naftos ir anti-pirštų atspaudų 4.LENGVA ĮDIEGTI ir paprasta TOREMOVE.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo.

4. Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

5. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs.

6. Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jei jūs turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės.

3. Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus.

4. Jei norite grąžinti pinigus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai.

1. Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus


  • Lipdukas Rodymas: Konsolė
  • TINKA 2: už tesla model tris
  • Pritaikymas: Už Tesla Modelis 3
  • TINKA 1: Už Tesla Model3
  • Prekės Pavadinimas: GEETHA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai


Žymos: 3 modelis, Model3, Automobilio Modelis, tesla model 3 frunk krepšiai, b-max " ir "ford", model3 tesla, tesla model 3 kino ekrane, "toyota" vigas, tesla model 3 valdymo rankena, 1j0973722.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai