Pagaminta 1976 m., Yr Prinokusių Pu'er Arbata, 500g Kinija Yunnan Seniausių Pu-erh Žemyn Trijų Aukštų Aišku, Gaisro Detoksikacijos Grožio Pu-erh Arbata

€20.69 €26.52
  • w127664
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


modname=ckeditor

1976 m. yr Kinijos Yunnan Shu Puer Arbatos Klasės Menghai Xing Hai Prinokusių Puerh plytų 500g/1 kg

------100 % Kokybės Užtikrinimo

Gamintojas: MinRanYun Arbata

Grynasis svoris: 500g/ plytinis. 1KG / plytinis.Kaina už viena plyta ( neapima kitos arbatos įrankiai)

Pagaminimo data: 1976 m.

Saugojimo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau

Puer Kategorija: Prinokę Puer, shu Puerh, Shu puer

Sudedamųjų dalių sąrašas: Yunnan dideli lapai džiovinimo žalia maocha

Pu-erh arbata gali būti įsigytas arba raw/žalia (sheng) ar brandintas/virti (šu), priklausomai nuo perdirbimo metodas ar senėjimo.Sheng pu-erh gali būti grubiai klasifikuojami ant arbatos oksidacijos masto kaip žalioji arbata, ir shou arba vyresniems-žalia variantų, kaip post-fermentuota arbata.

Skirtingai nuo kitų arbatų, kad reikėtų suvartoti iškart po gamybos, pu-erh galima gerti iš karto arba vyresniems daugelį metų; pu-erh arbata yra dažnai klasifikuojami pagal metus ir gamybos regione, panašiai kaip vyno derliaus.

Šiuolaikinės medicinos mokslo neseniai įrodyta, kad nauda sveikatai Pu'er arbata gali būti daugiau, nei tik Kinų tautosaka.Nuo 1970 m. Prancūzija, Japonija ir Kinija buvo atlikti daug mokslinių tyrimų dėl Pu'Er arbata, kuri rodo, kad :

Nuolat gerti Pu'er Arbata, taip, geros sveikatos.

Gerinant virškinimą, deginimas, kūno riebalų

Stiprinti imuninę sistemą

Sumažinti cholesterolio į kraują.

Sumažinti aukšto kraujo riebalų.

Padeda išvengti žarnyno infekcijos, virškinimo problemų, ir vidurių užkietėjimas.

Padeda išvengti susidarymo, vėžinių ląstelių organizme dėl savo anti-antioksidantai.

Guia Alaus: Ice tea: 1. coloque 1-2 chá de colher de chá em saquinhos de chá vazios e depois coloque nr. copo. 2. encha o copo com 8 fl.oz, 90-99 ° (195-210 °) água. 3. aguarde at [é ver kaip folhas de chá estendidas. (3-5 minutos) 4. aproveite seu chá.Se você gosta padaryti chá gelado, você pode adicionar gelo ou limão.Chá quente: 1. tomė cerca de 5g de chá, coloque-os nr. bule de chá. 2. despeje água fervida (cerca de 90-99 °c) (195-210 °) nr. bule. 3. cerca de 5-8 segundos depois, separe o chá e água na primeira fabricação de cerveja. 4. das seguintes cervejas, separe o chá e água dentro de 10-30 segundos.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ANCHENG
  • Medžiaga: Porceliano


Žymos: kinijos s, kinijos kilimėlis, kinijos puer arbata, kinų suknelė harajuku, palaidinė kinijos, senas puer arbata, kinijos medžiaga, kinijos placemat, 357g puer arbata, puer shu.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai