Nintendo Nintend Jungiklis Atveju NS NX Konsolės Apsaugos Hard Case Shell Nintendos Jungiklis Džiaugsmo Con Spalvinga galinis Dangtelis

€8.07 €10.10
  • w128907
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


3in1 Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už Nintend Jungiklis NR Pro

Šis žaidimų valdiklis jau superior mechaninė, "bluetooth" jungtis, skirta "Nintendo" Įjungti konsolę, naudojant aukštos kokybės skiedros, skirtos 2 vibracijos varikliai, parama visų rūšių "android" įrenginiai, ir " PC windows.

Belaidžio "Bluetooth" Kairėje ir Dešinėje Žaidimų Valdiklis Gamepad Už Nintend Jungiklis NR

Bluetooth V3.0 belaidžio naudojamas tarp duomenų valdytojo ir konsolės stabilus ryšys, ir tai nereikia įdiegti jokių tvarkyklių.Built-in su 300mAh ličio baterija.Jis palaiko Giroskopo ašies funkcija ir dviguba varikliai dvigubai-shock " funkcija.

9in1 ABS Gamepad Grip Rankena, Skirta Nintendo Jungiklis Joypad

Sukurta užtikrina puikų sukibimą ir patobulinta komforto; puikiai tinka tiems pratęstas, didelio streso žaidimų sesijų.Tikslumo tinka nykščio spaustuvai ir ergonomiškai suprojektuotos rankenos apsaugoti jūsų valdikliai nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, smūgių ir įbrėžimų.Spaustuvai yra lengvai tilptų ir pašalinti.Dar daugiau stilių galima pasirinkti.

Comfort Grip Rankena Laikiklis Nintend Jungiklis NR Gamepads

Patogus dizainas rankena!Dukart švirkščiamas gumos rankenos papildomas komfortas dizaino rankena tipas protector apsaugo jūsų duomenų valdytojas į visas puses, ir jūs neturite jaudintis dėl ūkio valdytojas ilgą laiką ir todėl jūsų pirštai bus nepatogu!

Nintendo Nintend Jungiklis Atveju NS NX Konsolės Apsaugos Hard Case Shell Nintendos Jungiklis Džiaugsmo Con Spalvinga galinis Dangtelis

Visi Aplink Apsaugos Naudojant šį raktą atveju yra Saugus ir patikimas, pls mėgautis žaisti žaidimus.

Minkšti ir Patogūs

Pagamintas iš Importuotų vokietijos TPU medžiagos, Saugus ir Aplinkai draugiškas, švelnus jausmas, švarus akyse ir tvirtą poziciją atveju, lengvai įdiegti ir paleisti.

Tikslumo Išpjovos & Suderinama

Pagamintas su smūgį sugeriantis lankstus TPU ir anti-scratch PC medžiagos, apsaugo jūsų įrenginį nuo kasdienių smūgių, lašų, kritimų, įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudų

Ergonomiška Rankena

Ergonomiškai suprojektuotos rankenos yra lengva rankena ir patogus ilgą gameplay.

Suprojektuoti su Trimis Segmentais

Specialų Mygtuką, Dizainas, Džiaugsmo valdytojo atleidimo mygtuką ant nugaros su atveju,tai patogu Įdiegti ir paleisti Atveju iš Jungiklis.

Konsolės Stovas Nintendo Jungiklis NR Valdytojas

Specialios Konstrukcijos Nintendo Įjungti/Perjungti Lite&Originalus Pro Kontrolierius: Teikti naują patirtį, o žaisti reguliariai įjungti/perjungti lite su savo pro valdytojas

6 in1 Įkrovimo Dokas "Nintendo" Jungiklis

Šią prekę galite įkrovimo 4 Joycons arba 1 Pro Valdytojas ir 2 Joycons tuo pačiu metu.Lengva skaidrių dizainas ir plug and play.Saugus ir patvarus ,saugos per dideli arba trumpo jungimo saugiklis.


  • 2 funkcija:
  • 4 funkcija:
  • Funkcija 1:
  • Modelio Numeris:
  • Nintendo Modelis:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: TECTINTER
  • Suderinamos Prekės/Modelis:
  • 3 funkcija:


Žymos: atveju nitendo jungiklis, dekoro kaukolė, baterija e58, ketinu pereiti, atveju jungiklis, atveju joycon, džiaugsmas con nintendo jungiklis, joycon apsaugoti, NINTENDO JUNGIKLIS, džiaugsmas con juoda korpuso.

Laura Cort
2021-01-09
5/5
Very nice shell, and well adapted to the console
Tzubrihina
2020-10-20
5/5
Very good weather, also thanks for mobile support gift!
St Patric
2021-02-02
4/5
The cover came quickly, but there are small jambs. Cover for the left Joy Kon a little curve. I had one unnecessary ear and protrusions for puzzles, although on the other half of the cover of the puzzles as such was not. On the second photo for an example, a cover for the right Joy Kon. Last for the left. Also one of the edges is short and without a lead for the abalone. Sliced Extra, sits like less normal.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai