Didmeninė 100vnt Nagų Dailės Dulkių Valyti Šepečiu Spalvingas Salonas Priežiūros, Manikiūro Pedikiūro Mažas, Minkštas Kampas Valymo Pinceau UV Gelio Ongle

€18.39 €21.14
  • w130603
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kad per $199 mes atsiųsime jums DHL / Fedex ar Kitų tarptautinių express Gamyklos tiesioginės paramos didmeninė, mišrios partijos ABS Aukštos kokybės ,Per ES, jav ir kitų šalių sertifikavimo Profesinės salonas prancūzijos Patarimai,ABS aukščiausios kokybės

Laivybos užsakymus, NR. STEBĖJIMO INFORMACIJĄ už Kinijos Ribų ( Kai jo užsakymą, Jei norite, visą proceso stebėjimo, prašome pasirinkti standartinį express " paslauga.

Produkto spalva bus atsitiktinai siųsti.Mes negalime patenkinti jūsų poreikius spalvos, tikiuosi, kad jums galėtų

suprasti.

Produkto informacija

1.100% brand new ir aukštos kokybės 2.Tai Bristly Šepetys yra puikus Nagų Dailė / Manikiūro / Pedikiūro gydymas 3.Geriausia po paraiškos padavimo/šlifavimas ir iki poliravimo 4.Valyti dulkių,lieka nuo paraiškos padavimo 5.Patogi Plastikinė Rankena,Lengva Laikyti 6.Pakankamai stiprus, švarus purvo, ir dar bus ne skauda minkštos odos 7.Išmatavimai: kaip nuotraukoje parodyti 8.Svoris:5.4 g 9.Apima:100vnt

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.

Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos .

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.

Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.


  • Kiekis: 100vnt
  • Produkto Būsena: Sandėlyje
  • Laivų, Iš: Kinija
  • spalva: Sumaišykite Spalva
  • Modelio Numeris: Naujas Atvykti Kūrybos Aišku, Nagų Dailės Patarimai, Įrankiai
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Prekės Pavadinimas: JEARLYU
  • Elemento Tipas: Nagų Šepetėliu
  • Naudojimas: Aukštos Kokybės Praktikos Įrankis Valdybos Nagai Salonas Įrankiai Makiažas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 7*3.5*1.4 cm
  • Produkto Savybės: Manikiūro Įrankiai Milteliai Minkštas Pašalinti
  • Stilius: Nagų Valymo Dulkių Valyti Šepečiu Manikiūro Plastiko Įrankis
  • Medžiaga: Plastikiniai


Žymos: juoda nagų dailės teptukas, aliuminio folija nagų dailės mirkymas, elite99 color gel polish laku, gelis lenkijos kadition, teptukas nagų, Monja, mini nagų dailės teptukas, monja nagų, dailės teptukas, nagų, dailės teptukas, nagų.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai