8Pcs/daug 1.6 v aaa 1000mAh įkraunamas akumuliatorius nizn Ni-Zn aaa 1,5 v įkrovimo baterija (akumuliatorius Galingas, nei Ni-MH Ni-Cd baterijos

€12.00 €15.58
  • w131871
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


8Pcs/daug 1.6 v aaa 1000mAh įkraunamas akumuliatorius nizn Ni-Zn aaa 1,5 v įkrovimo baterija (akumuliatorius Galingas, nei Ni-MH Ni-Cd baterijos

Kaip pasirinkti savo baterijos ?

1. Visų elementų mūsų parduotuvėje yra realaus pajėgumo pats, kaip ir skelbimai , jei yra bet koks skirtumas, mes pasikeisti į naują arba susigrąžinti pinigus.Tačiau dėl įvairių manufaktūrų ir įvairių gaminti metu, mes negali garantuoti, modelis ir žodžiai bus tas pats, kaip skelbimams, rodo, jei ginčo atidaryta tų pasiteisinimų, mes negalime priimti.

2. 18650, 14500, 11440 yra pramonės skambinkite baterija ląstelių, dydžio baterija ląstelių (kumščiu du skaičius yra skersmuo, ir kitas dvi skaičius yra aukštis, vieneto: cm) , taip pat raginame 14500 baterijos elementų, kaip AA ar du kartus bateriją, 11440 ragina AAA arba trigubas baterija.

3.Įvairių elektros prietaisų turi skirtingus Volt", taip pat, kaip baterijas; dėl Konkrečios pavyzdys yra mūsų skelbimų.Jei prietaisai neturi automatinė transformatorius, tu turi žinoti, baterija suderinamas prie jūsų prietaiso, ar ne, kitu atveju įrenginys gali būti sugadintas.

4.Baterija kaina padidės baterijos talpa.Populiariausių baterijos pasaulyje, 18650 apie Sanyo su 3400mAh, 14500 iš BPI su 2700mAh (produktus galima rasti mūsų parduotuvėje), jei kiti akumuliatoriai yra didesnės talpos, nei tai du, tai bus visi netikras talpos arba bandymo baterijas.

5.Baterijos energiją praras metu, naudojant laiką.Didesnės talpos baterija ši problema labiau akivaizdu, rodo, NI ir MH baterijos yra blogiau negu LI akumuliatorius.Jei nėra specialių poreikių, aš rekomenduoju renkantis LI akumuliatorius.Jei jums tikrai reikia, ar NI MH akumuliatorius, prašome pasirinkti mažos talpos baterija ( su AAA 900mAh, ir su AA 2100mAh)

6.Problema papildomą mokestį ir įkraukite: LI akumuliatorius taip prastai papildomą mokestį ir papildymo.Už papildomą mokestį bus pertrauka, bateriją, kad baterija per karštis, deginimas, kartais net ieškoti.Jei prietaisų neturiu, apsaugos komponentų papildomą mokestį arba įkraukite (dauguma įrenginių visi turime, bet kai anksti prietaisų su senais režimas gali neturite, mes turime apsaugos įtaisai skirti parduoti), jūs turite pirkti apsaugos baterija.Mūsų rekomendacija: oro prietaisai turi apsaugos komponentus, ar ne, bandykite viską, kad išvengti papildomo mokesčio arba įkraukite.

Pagaliau, prašome brangina savo baterija, daugiau šilumos, lašas vandens, už papildomą mokestį (papildyti), strike, ir trumpojo jungimo bus sumažinti baterijos arba sulaužyti baterijos.Prašome laikyti bateriją, ne per sausas ir izoliacija vieta, jei nesate naudojant jį ilgą laiką, ir prašau, bent jau baterijos dar apie 60 dienų laikyti bateriją rezultatus.

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės Nėra atminties efekto.Hibridinė galios stabili.Gali būti naudojamas kaip tiksliai vietoj standartinių AA dydžio baterijas labiausiai visi įrengimai.Galima sparčiai įkrauti ir su bet greitas įkroviklis, smart įkrovikliai, prijunkite kroviklį arba universalūs krovikliai.Puikius skaitmeninių fotoaparatų, CD grotuvai, nuotolinio valdymo transporto priemonių, metalo detektoriai, kišeninis žibintuvėlis, Pda palmių pilotai, greitųjų žinučių programą, žaidimų berniukams, vaikų žaislai ir kt.Įtampa: 1.2 V. Chemija: Ni-MH (Nikelio Metalo Hidrido).Talpa: 1000mAh.Įkrovimo laikas: iki 1000 kartų.Pakuotė:

8 x 1000mAh Rechargeble Baterijos

Pirkėjų draugas turi atkreipti dėmesį

Prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą pristatymo būdą ir įdėti teisė pristatymo adresą, jeigu norite pakeisti į kitų pristatymo adresą, palikite masažas mums.

1.po oro paštu: Paprastai, prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas gavus jūsų apmokėjimą.Ji gali trunka 10-15 darbo dienų. (registruotis oro paštu ), kad atvyko jūsų namuose ar biure.

2.EMS paprastai trunka apie 6-13 dienų, Jei nuotolinio regione, ji bus užtrukti ilgiau laiko atvykti.Jei pirkėjas?s custom priežasties.Ji bus šiek tiek daugiau laiko.

3.DHL.UPS.TNT."Fedex" paprastai trunka apie 4-6 dienas.Jei nuotolinio regione, ji bus užtrukti ilgiau laiko atvykti.Jei pirkėjas?s custom priežasties.Ji bus šiek tiek daugiau laiko.

Grąžinimo Politika tik Rimtas pirkėjas.Prašome įsitikinti, kad jūsų prietaise galima naudoti prieš jums pasiūlymą.Visi sandoriai yra galutiniai po aukciono pabaigos.Jei prekė yra pažeista, atvykstant, jums turi pranešti mums, ne ilgiau nei per 72 valandas nuo gavimo produkto, arba mes negali keistis tai už jus.Mes neturime atsakingi už bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjo piktnaudžiavimo.Pirkėjas yra atsakingas, kad darbo užmokesčio grąžinimo, laivybos mokestis.Jei prekė yra nekokybiška, ji gali būti pakeista, tiesiog grąžinti ją per 2 savaites nuo atvykimo visa suma, atėmus visus laivybos ir tvarkymo mokesčiai.Visus grąžina turi būti įgaliotas mus raštu, pirmasis ir visi daiktai grąžinti, turi būti originalioje pakuotėje ir Geros būklės.Priešingu atveju, grąža bus atsisakyta ir bus grąžintas.


  • Baterijų Skaičius: 8
  • Prekės Pavadinimas: BPI
  • Nominalus Galingumas: 1000mAh
  • Dydis: AAA
  • Rinkinys Tipas: Baterijų Tik
  • Modelio Numeris: AAA
  • Tipas: NI-Zn
  • Komplektacija: Paketas 1


Žymos: nizn įkroviklis cea, 6s nimh baterijos, bass baterija, baterija ni cd, ni zn usb, universal baterija nizn, ni-mh baterija, cd, baterija ni zn, usbc, 37 baterija.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai