Naudojami Didelės Spartos Brushless Dulkių siurblys, Variklio Drožyba Mašina Motorinės Built-in Vairuotojo Automobilis "PASIDARYK pats" Belaidis Dulkių siurblys

€34.81
  • w136394
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Produkto specifikacijos klasifikacija: A: Laidų reikia pradėti 21.6V220W variklis B: Laidai, reikalingą pradėti 25.2V380W motorinių C: 25.2V300W motorinių D: 25.2V380W motorinių E: 25.2V450W motorinių F: Teptuku 25.2V400W varikliu pristatytas Prekes, ne nuotraukas Rodyti būklė, atsižvelgiant į gavimo Funkcijų: 1) elektros energijos neįjungta: gali būti, kad kontrolės valdyba yra sugadintas arba aš nežinau, kaip pradėti. 2) Išorės laidų reikia: būtina pradėti ir pereiti į greitai ir lėtai failus iš išorės plug-in arba kabelis. 3) Pwm greičio reguliavimas: į pwm signalo generatoriaus signalas pradėti ir tolygus greičio reguliavimas yra būtinas. 4) didelis vidinis dangtelis yra tiesiogiai įjungta: variklis bus posūkis, kai prijungtas prie maitinimo linijos ir linijos ir linijos bus paliesti greitai ir lėtai. 5) Kompaktiškas tiesioginio pradėti: tūris yra mažesnis nei praėjusiais, kiti yra tos pačios. 6) priekinio stiklo turi pwm signalą: ji turi pwm signalas pradėti, pwm dažnis yra 100, darbo ciklas yra 25%, mažo greičio, 75%didelis greitis, negaliu tolygus greičio reguliavimas. 7) Kompaktiškas modelis reikalauja, pwm signalas: tūris yra mažesnis nei praėjusiais, kiti yra tos pačios.Naudojami Didelės Spartos Brushless Dulkių siurblys, Variklio Drožyba Mašina Motorinės Built-in Vairuotojo Automobilis "PASIDARYK pats" Belaidis Dulkių siurblys

Tai brushless dulkių variklis turėtų būti naudojamas ant Ežero belaidis dulkių siurblys.Pasak oficialios svetainės, maksimalus greitis yra 100 000 aps / min, kuris yra labai tinkamas "PASIDARYK pats" darbalaukio medžio drožyba mašinos.Super dideliu greičiu, gali formuoti sklandžiai statulos, bet taip pat išraižytas atliekos yra surenkamos motorinių transporto priemonių savo dulkių siurbimo ventiliatorius nepriklausomų surinkimo.Variklis yra labai stipri siurbimo galia, kuris yra ne mažiau nei AC dulkių variklis.Kai 20-voltų baterija yra naudojama kartu su originalia mašinos silikono mova didelės spartos pavaros, jis gali būti lengvai čiulpti iki.Dėl kilogramų, tuščiosios eigos srovė mažo greičio pavara yra apie 4A, ir tuščiosios eigos srovė 450W dėl didelio greičio pavaros, 12A.Vairuoti didelės spartos pavaros, didelio galingumo šaltinis gali būti naudojamas.Tai geriausia naudoti energijos baterijos.Net mažo greičio pavara reikia daugiau nei 100W.elektros energijos tiekimo.Variklis turėtų būti išardymo variklio, su skirtingų spalvų, ir yra daug stilių.Gali būti keletas arba daugiau paveikslo vaizdavimas.Kai kurie yra paženklinti 21.6 v 350W, kai yra 21.6 v 300w, o kai kurie-25.2 v 450W.Tikrąjį bandymą apsaugos įtampa yra 15.5 v, ir kai kurie yra aplink 16.5 v, o turėtų būti 5 ar 6 ličio baterijas.Kai kurie varikliai bus įjungti ir išjungti tiesiogiai, kai jie yra įtampos, ir kai reikia sukelti laidų pradžios.Kai nereikia įjungti, kai ratai valdyba yra sugadintas arba jo nėra, ir kai kurie nežino, kaip pradėti.Tie, kurie neturi savo ruožtu gali būti naudojamas kartu su ESC.Energijos saugojimo elektrolitinius kondensatorius sumažėjo, ir tai gali būti įjungta nekeičiant naudojimo.Kai turite shell, kuri yra patogiau pakeisti.Pagrindinis variklio valdymo IC iš esmės naudoja STMicroelectronics STM žetonų.TDD sąsaja yra rezervuota ant lentos.Ji taip pat gali būti naudojama kaip mokymosi plėtros taryba mokymosi variklių programavimas.Tarp jų, yra tik vienas IC variklio modelis kontrolės valdyba.Tai STSPIN32F0. Šis lustas turi labai aukštas integracijos laipsnis.Pasak oficialios svetainės, šis lustas gali būti užprogramuotas suprasti, trys kontrolės metodai: pojūtis, non-sense, ir FOC.Jis mano, tikrai galingas, ir yra daug kodo pavyzdžiai mokymosi oficialioje interneto svetainėje, kuri yra labai gera.

Didelės galios didelės spartos brushless dulkių siurblio variklis: Super siurbimo, didžiausias siurbimo 1kg.

Yra du modeliai, vežamos atsitiktinai.Reikia elektros instaliacijos Paleidimo + shell, visi su silikono mova, pirkti "pirmas atėjai, pirmas gavai".

Tai kompaktiškas modelis su pačiu statoriaus dydžio ir mažesni matmenys yra dviejų tipų: 1. Jis gali suktis, kai jis yra įjungtas.Mikro jungikliai Prijungti didelio greičio ir mažo greičio perjungimo sujungę kabelius 1 ir 4; 2. A PWM signalą reikia pradėti.Raudona linija yra PWM signalo linija, PWM signalo dažnis yra 100. Elektros valdymo santykis yra 25%, mažo greičio, ir 75%, didelio greičio.

Forma palyginti 25.2 v 380W, reikia laidų start modelį.K1 yra uždarytas paleisti variklio, K2 paspauskite norėdami perjungti tarp didelio ir mažo greičio Reguliuoti pull-down pasipriešinimą pokyčiams žemos įtampos apsauga.Didėja pasipriešinimas sumažės apsaugos įtampos.


  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: W6570b
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: brushless variklis, porų valymo dulkių, automobilių valymo priemonės vakuuminio, Brushless vakuuminio, variklis nidec, 160a esc, autobot vx, tornador automobilių valymo dulkių, bibliotekos lentelė, išorinis rotorius.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai