Aventik Žvejybos Striukė Kvėpuojanti Lauko Vandeniui Lietaus Balinė Striukė Vyrams Žvejybos drabužių Baidarių Žygiai ir Medžioklė

€114.88 €149.19
  • w138239
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas: 100% Vandeniui ir Orui: Riverruns žvejybos striukė yra pagamintas iš 3 sluoksnis naujausias technologijas, vandens įrodymas, kvėpuojantis wader medžiagos, aukščiausius standartus Vandeniui lygis > 8000mm, Kvėpuojantis lygis > 3000 MVTR, ir kokybės HKK vandeniui atsparus užtrauktukas.

Žvejybos Omenyje: 9 saugojimo kišenės padengti visus jūsų poreikius.Du priekiniai Magija sagtis kišenės pateikti geros vietos, bet didelio elementus.Žvejybos įrankis, tvirtinimo juostos pusėje kiekvieno kišenėje patogiai telpa replės, pincetai, kablys laida priemonės, nagų mazgas susiejimas įrankiai ir skristi vidinių sriegių sriegimo įrankiai.Yra sulankstomas "Velcro" skristi pleistras virš priekinės kišenės sagtį.Dvi užtrauktuku vandeniui kišenės leidžia saugiai laikyti piniginėse, vaistų, mobiliųjų telefonų ir kitų vertingų daiktų.

DAUGIAU FUNKCIJŲ PAMATYTI NUOTRAUKAS !Atgal striukė turi užtrauktuku kišenė laikyti žemėlapiai, maisto ir kitų didelių daiktų.Vienas vandeniui užtrauktuku kišenė yra rasti striukė liko interjerą, bet vertybės.Taip pat yra atsparus vandeniui kišenėje ant viršutinės kairės rankos.

Už Žvejybą: Suprojektuoti su žvejybos omenyje, tačiau už žvejybos!Užtrauktuku angas, pagal kiekvienos rankos, kuri leidžia reguliuoti vėdinimo lygis svyruoja temperatūra; Du pamušalu vertus šilčiau kišenės kompensuoti poveikį ledinis drėgnas oras; Tai vandeniui ir orui žvejybos striukė yra puikus kitų lauko sporto, medžioklė, baidarės, ir taip pat kaip puikus atsitiktinis Striukė.Keturis Dydžiai: S, M, L, XL tilptų ir žmogus "aukštis nuo 5'5" 6'3".

Grąžinimo politika: Grąža turi būti pateiktas per 30 dienų nuo pirkimo dienos.Produktas turi būti unwashed/ unworn/nepanaudoti resalable būklės ir vis dar jo pakuotę su originaliu hang-žymų ir kt.Produktų grąžinami ne salable būklė neatitinka reikalavimų grąžinti pinigus.

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: Shipping " teikia e-Paketinių iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Kartu pristatymas: išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.Grįžti aprašymas: 1. Trijų mėnesių garantija. 2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!


  • Prekės Pavadinimas: Aventik
  • Su Dangteliu: Taip


Žymos: žvejybos replės pesca, gore tex striukė, spair žvejybos kostiumą, žuvų striukė, žvejybos vandeniui vest, baidarių canoa, žvejybos krūtinės vandeniui, valtis, baidarė, paveldo baidarių priedai, finansų žvejybos įrankių.

Warrenwestall
2020-12-10
5/5
ok

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai