2020 m. NAUJOS Kalnų Dviračio Sėdynės Pagalvėlė Super Light amortizatorius Dviračio Balno voratinklyje Pagalvėlių, Kūrybinis inventorius

€9.28 €14.27
  • w138852
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


2020 m. NAUJOS Kalnų Dviračio Sėdynės Pagalvėlė Super Light amortizatorius Dviračio Balno voratinklyje Pagalvėlių, Kūrybinis inventorius(Siųsti gražus dviratis bell)

Produkto informacija: Produkto Pavadinimas: voras pagalvėlė Gamintojas: promend Modelis: sd-5701 Specifikacija: 285mm * 140mm * 55mm Produkto spalva: juoda, balta Svoris: Apie 180g Savybės: yra 69 oro skyles ant paviršiaus, kuris gali greitai vadovas, oro srauto padaryti sėdynės pagalvėlės ir jojimo kelnės turi gerą oro pralaidumą.Tuščiaviduriai dizaino viduryje mažina suspaudimo sėdimojo nervo žmogaus kūno, ir mažėjimo simpatijų nosies sparno labai vengia paralyžius žmogaus organų ir neturi suspausti kraujagysles.

modeliavimas Vienas gabalas supaprastintas inžinerinio projektavimo tinka kūno struktūrą Galiniai yra trikampis viršų ir įrengti klubo padidinti komfortą sėdi tipą; 24 laipsniu pasvirusi žemyn sėdi paviršiaus dizainas, galima išvengti spaudimo dėl tarpvietės srityje, žmogaus kūną ir išvengti nereikalingų traumų, kai dviračiu ir laipioti.

Tuščiaviduriai dizainas "Zero" suspaudimo tuščiaviduriai sumažina žalą pagalvėlė sėdmenų nervai ir kraujagyslės.Tuščiaviduriai dizainas apjungia žmogaus judesio struktūrą, pramoninio dizaino ir gamybos, gerina promend pagalvėlės, apsaugo tarpvietės nervų grupės žmogaus organizme, apsaugo kraujo arterijos apatinę kūno nebūtų suspaustas, ir gina sveikatos priežiūros įstaigos.

Standarto reikalavimai, keliami ergonomikos: Siekiant sumažinti spaudimą tradicinių pagalvėlė ant žmogaus kūno ir sumažinti spaudimą, žmonės turėtų išbandyti savo geriausia pakabinti vidury plačios punkte už pagalvėlė sumažinti slėgio.Siauras priekinė dalis yra išvengti trinties tarp šlaunies ir pagalvėlės išvengti ilgalaikio suspaudimo kraujagyslės viduje šlaunų, ir padėti pasiekti normalų kraujo apytaką.Todėl dauguma stilių dabartinės inžinerijos pagalvėlė yra: siaura uodega (viduje 14cm), vidutinio sunkiai, ilgai, apskritai, siauras priekis.

svoris Keturių stilių voras pagalvėlės, kietas anglies pluošto tekstūra, paprastas spalvos, tvirtos Sėdynės lankas yra pagamintas iš chromo molibdeno plieno lankas, su sveria tik apie 180g.Ji turi aukštos kokybės kietumas, už prieinamą kainą, slėgio atsparus ir tvirtas ištvermė.Jūsų svoris yra mažesnis nei 100kg, kurios gali atitikti jūsų reikalavimus.

Slėgis guolių pajėgumo testas Išbandyta: aukštis 1.82 M; svoris 80kg.Žingsnis ant pagalvėlės tiesiogiai, žingsnis į kairę ir dešinę, šokinėti pagalvėlių ir iš karto atkurti savo formos, be deformacijų, ar raukšlėtis.Pagalvėlė gali būti, kad svoris mažesnis nei 100KG, kuri tinka daugumai kūno tipų.

Eksperimentinių bandymų suspaudimo lenkimo didelio stiprumo inžinerijos plieno, plastiko sėdi paviršiaus Pagal realių bandymų rezultatai, didelio stiprumo inžinerijos plastiko didelis atsparumas spaudimui ir ištvermė.Nesvarbu, kiek jums sulenkti juos, jie gali greitai atstatyti į pradinę formą; ne raukšlėtis, didelės panaudojimo lygis.Nebijo laužyti ar deformacijos.


  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • Korpuso Medžiaga: Plastiko/PVC
  • Dydis: 285mm*140mm*55mm
  • Kategorijos: Priekinės Sėdynės Kilimėlis
  • Modelio Numeris: SD-5701
  • Prekės Pavadinimas: PROMEND
  • Vartotojas: VYRAI


Žymos: kūrybos dviračio lempa, presta siurblys, pirštinės voras, koja siurblys padangų, pillion, BBT, promend balno, šviesos dviračio šviesos, space wagon, oro ford.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai