Universalus Automobilių Skydelis Akiniai nuo saulės Atveju Įrašą Stiliaus Akinių futliarą Viena Ranka Valdyti Automobilio Stiliaus

€6.11 €8.99
  • w139313
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Universalus Automobilių Skydelis Akiniai nuo saulės Atveju Įrašą Stiliaus Akinių futliarą Viena Ranka Valdyti Automobilį Optikos Aprašymas:

Savybės:

1. Produktas yra įrengta su elastingais įrašai, kurie gali visiškai išnaudoti saulės skydelis lengvai pašalinimas ir montavimas.Mūsų Saulės Akinių Laikiklis yra puikiai suprojektuoti, kad tilptų visus automobilius, Visureigius, sunkvežimius skydeliai.Tinka visi akiniai ir akiniai nuo saulės, net storesnis tie.

2. Magnetinio plotas: Magnectic absorbcijos atidarymo ir uždarymo, ir akiniai nuo saulės bus ne nukristi, kad jūsų akiniai nuo saulės saugiai.

3. Aukštos kokybės medžiagos: automobilių akiniai nuo saulės valdymo dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, su lygaus paviršiaus, ir vidinio aksomas medžiagos yra atsparūs aukštai temperatūrai ir poveikį aplinkai, siekiant išvengti įbrėžimų.

4. Paprasta naudoti: Tiesiog įrašą atveju, kai dėl saulės skydelis, lengva įdiegti; ir plastiko klipą, akiniai nuo saulės atveju nėra lengvai deformuojasi, tinka ilgalaikiam naudojimui.

5. Viena vertus veikti, akiniai nuo saulės gali būti pateikiami/paimti viena ranka vairuojant, paprastas valdymas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Skydelis Atveju Akiniai Nuo Saulės

Medžiaga: ABS medžiaga

Dydis: 17x8cm

Taikoma automobilį modelis: universal

Įrengimas: įrašas

Komplektą Sudaro:

1 x saulės Akiniai Atveju


  • Prekės Pavadinimas: Vecligt
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šalis/Regionas Gamyba: cn


Žymos: ekranas sunglass, cbr600rr bakas, akių saugojimas, juoda sunglass stendas, bmw sunglass atveju, saulės skydelis sunglass, Bulgarų, aišku, sunglass stendas, colnels akiniai nuo saulės, apversti ford.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai