6 Vnt. Plaunamas HEPA Filtras, Valymo Įrankių Rinkinys, Tinka Mažylis T10 Puppyoo T10 Pro Belaidis Dulkių siurblys

€10.63 €13.63
  • w139408
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


[HEPA technologijos]: Filtruoti dauguma dulkių, žiedadulkių, dūmų, nemalonaus kvapo, pelėsių sporos ir gyvūnų pleiskanos.Oro filtras fiksuoja dalelių, kaip mažas, kaip 0.3 Μm ir didesnių, kuri padeda pagerinti sveikatą.

[High medžiaga]: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su gera patvarumą ir stabilumą.Geras elastingumas, o storis vienodas, ir griežtai laikantis gamybos standartus.

[Išsaugoti gryną orą]: Ji gali filtruoti kenksmingų kvapų ore, o tai labai tinka žmonėms, kurie nori išlaikyti oro švieži ir valdyti oro kokybę.Tai Puikus aksesuaras siurbimas ir gali užtikrinti saugos supančios aplinkos.

[Paprastumas]: Paprasta laikyti, lengvas ir ne užima vietos.Ji gali būti pakartotinai po valymo, kuris yra labai patogu.

[Pakeitimo dažnio]: Reguliariai pakeitimo filtras padės jūsų įrenginiui veikti sklandžiai.Rekomenduojama pakeisti kas 2-3 mėnesius.

Spalva: raudona + balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: 88x17x80mm

Pakuotės Turinys:

6 * Dulkių siurblio filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: vorwerk kobold vk136, gd930, aš gyvenime, cleaner kolektorius, ventiliatoriaus variklio xiaomi, d56, latekso vakuuminė, aeg filtras, filtras puppyoo, puppyoo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai