Daugkartinio naudojimo Silikoninės Maisto Išsaugojimo Maišelį, Sandariai Antspaudas Talpykla Universalus Virtuvės Virimo Indų (2 ir 4)

€11.03 €14.71
  • w13946
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


MAISTO KLASĖS MEDŽIAGA - Tai daugkartinio naudojimo silikoninės maisto saugojimo krepšys pagamintas iš maisto kokybės silikono, jokių užpildų, lakas, BPA, BPS, BPF, PVC, ftalatų, arba jokių cheminių medžiagų, kurios gali būti pavojingos jūsų sveikatai, kai jie migruoti į maistą.SANDARUS - Sukurti hermetišką antspaudas, Sandarus vakuumas ir zip-uždaryta indą, kuriame galima laikyti visų rūšių kietųjų medžiagų ir skysčių be praliejimas Sandarūs antspaudą laikyti skysčiai arba kietos medžiagos. (PASTABA: Kai jums pradėti jį naudoti pirmuosius kelis kartus,lock maišą, gali šiek tiek sandarus sandarinami,kad tai specialios paskirties, kad geriausią poveikį išsaugojimo.DAUGIAFUNKCINIS - Puikią šilumos ir šaltojo atsparus, gali būti virinami ir naudoti mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, skrudintuvas,šaldiklis, indaplovė, saugus, yra virtuvė ir lauke atlikti.EKONOMIKOS - Pakuotė 4 set ir skirtingų spalvų išsaugojimo laikymo krepšiai, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo, taupyti pinigus, pateikiame jums sveiką gyvenimo stilių.tik gryno silikono, yra saugus, sveikas, ekologiškas, ne alerginį, nereaguojančios, higienos, atstumia bakterijas ir cheminių medžiagų, ne toksiška aplinka, perdirbti, turi ilgas tarnavimo laikas iki 20 metų.

DAUGIAFUNKCINIS SILIKONINIS MAIŠELIS, skirtas saugoti JŪSŲ LAIKĄ ir PINIGUS Užšaldyti & virėjas maisto, laikyti šaldytuvo & sušilti toje PAČIOJE DAUGKARTINIO naudojimo SILIKONINIS KREPŠYS!SANDĖLIAVIMO JOKIO MAISTO - Skysčių: sriuba, vertybinių popierių, padažas - Kietos medžiagos: vaisiai ir daržovės, sūris, paruošta & anksto paruoštus patiekalus, mėsą, žuvį, pre-made kokteilis ingredientai Mokyklos pietūs kontroliuoti savo vaikų mitybą - Organinių kūdikių užkandžiai - Atsargų, iškyloms, žygiai, stovyklavimas - Naminis kačių ir šunų maisto ar naminių gyvūnų maistas on-the-go, KODĖL MŪSŲ DAUGKARTINIO naudojimo SILIKONINIS MAIŠELIS YRA TOKS PATOGUS? - Tai terminis krepšys yra puikus bet kuriuo varėna-in-the-bag produktai ir tikslumo sous žiūrėk viryklė, mikrobangų krosnelė, garlaivis, šaldytuvas, šaldiklis. - Storas silikono nebūtų nutraukti su sunkiųjų kasdieniam naudojimui. - Soft & sulankstomas, gali būti saugomi butas stalčiai. - Lengva užpildyti per plataus atidarymo, kaip jis stovi vertikalioje padėtyje, ant plokščio dugno. - Naudoti tūris ženklai (Fl OZ, ml, puodeliai) ir max sumaišoma ingredientai PASTABA!Užtrauktukas antspaudas yra stora išlaikyti maistą šviežią, ji slysta lengvai, kai šlapias.


  • Medžiaga: Silikono
  • Saugiai Naudoti: šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, skrudintuvas, šaldiklis
  • Prekės Pavadinimas: Leeseph
  • Modelio Numeris: LFG180316
  • Atsparus Temperatūrai: -50C-+250C


Žymos: nailono maisto dėklas, krepšys, atsparus vandeniui, silicio daugkartinio naudojimo maisto produktų laikymo maišelis, mini namuose, didelis silikono maisto saugojimo talpyklos, prekių virtuvės talpykla, daugkartinio naudojimo silikoninės maisto maišas, didelis, eva silicio krepšys, virtuvės įrankis, recepient maisto produktų laikymo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai