Automobilio Sėdynės Atlošo Galinio Vaizdo Veidrodėlis Kūdikiui Saugos Išgaubti Veidrodžiai, Vaikai Stebi Reguliuojamas Auto Vaiko Kūdikių Galinio Vaizdo Veidrodėlis

€4.63 €5.39
  • w14176
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Automobilių Veidrodėliai Interjero Kūdikių Išoriniai Reguliuojamas Saugos Platus Vaizdas Kampas Išgaubti Veidrodžiai, Automobilių Kūdikių Vaikams Stebėti Priedai Priemonė 1 Vnt Specifikacija: 1.Spalva: Juoda 2.Medžiaga: ABS + Stiklas. 3.Stiklo Dydis ( Apie): 8 cm * 6 cm(L*W). 4.Pakavimo Apima:1 Vnt Automobilių Veidrodėliai.Funkcijos: 1.Lengva įdiegti,galite nulupkite, lipnia juosta ir tada klijuoti prie automobilio galinio vaizdo veidrodėlio. 2.Saugos,Lengvas ir Stabilus,veidrodis nebus kristi žemyn arba purtyti, kai automobilis juda. 3.Mažas veidrodis, bet didelių apmąstymų ir aiškiausias vaizdas.Jis mažas dydis, kredito kortelės, veidrodis lenktas, gali suteikti mano kūdikis, ir ji neturi iškreipti vaizdą. 4.Kai mes projektuojame mūsų produktus, vienas dalykas, mes turime į tai, kaip mūsų prioritetas yra jūsų kūdikis tauriųjų ir jo saugą.Štai kodėl mes sukūrėme šį veidrodis, kuris gali atlaikyti bet kokį poveikį, bet kuriuo metu. 5.Dvigubo juostos žmogiškas dizainas,patogus ardyti, gali būti patikimai pritvirtintas galinio vaizdo veidrodis.Prašome atkreipti Dėmesį: Mes labai atsargiai pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame T/T", "Western Union", kreditinė kortelė.Mes privalome gauti jūsų mokėjimą per 3 dienas po pateikiant užsakymą.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir tai yra saugiausias būdas.Prieš mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeriai yra teisingi.

Pristatymas

A: 2-5 dienų perdirbimo išsiųsti savo prekes, po apmokėjimo išvalytas ir mes turime dideles atsargas ant rankų.

B: Visi daiktai bus išsiųsti į pirkėjo www.cinamonosodyba.lt adresą.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.cinamonosodyba.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

C: Elementai paprastai bus išsiųsti per 5 darbo dienos, gautas mokėjimas.

D: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių, kartais ji gali laikosi ilgiau, net daugiau kaip mėnesį pasiekti.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Grąžinimo Politika

Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Praneškite mums.

Visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.Mes neatsakome už nuostolius dėl bendravimo stokos.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mus, nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.Ir mes nesame atsakingi už nuostolius dėl bendravimo stokos.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome mums paslaugą, palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mums teigiamų atsiliepimų, prašome jaustis patogiai ir leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes jums gerą sprendimą.

100% PASITENKINIMO GARANTIJA

Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokių nors priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba palikite mums pranešimą per Prekybos vadybininkas, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.


  • Prekės Svoris: 77g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specialios Funkcijos: Reguliuojama Kūdikio Automobilių Veidrodėliai
  • Medžiagos Tipas: ABS ir Stiklo
  • Elemento Aukštis: 0inch
  • Prekės Pavadinimas: AUMOHALL
  • Modelio Pavadinimas:
  • Metų: 2018 m.
  • Elemento Tipas: Veidrodžiai Interjere
  • Stiklo Dydis ( Apie):
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Elemento Plotis: 2.5inch
  • Elemento Ilgio: 6inch


Žymos: dviračių kūdikių sėdynės, galinio vaizdo veidrodėlis, pigiai veidrodis kubas, galinio vaizdo veidrodį žiūrėti, baby automobilių veidrodėliai, kūdikio stebėjimo monitoriai, veidrodis galinio vaizdo monitorius, panoraminis galinio vaizdo veidrodėlis 5, automobilių išgaubtas veidrodis, automobilių vaikas veidrodis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai