Aliuminio Stebėti Stovi Stove 4 Prievadai USB 3.0 Hub Wireless Charging Stalinis Kompiuteris Nešiojamas Stovas Ekrano Stove Stalas Turėtojas

€70.81 €147.53
  • w142928
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Savybės:

◆ Tvirtas ir kietas: Atnaujinti 4mm itin storos visą metalo, aliuminio konstrukcijos,nereikia įdiegti ,gali palaikyti iki 40lb .Pagaminta iš stipraus aliuminio lydinio, kad lengvai atlaikytų svorį jūsų monitoriaus ar stalinis kompiuteris ir papildomų darbo stalo reikmenys.

◆ USB 3.0 Prievadai: Teikia duomenų perdavimo ir krovimo funkcijų, 4 USB jungtys: 4 USB 3.0 Hub uostus, patogu prijungti bevielio ryšio klaviatūra,bevielė pelė ,mobilieji telefonai, ipad, Kindles, ir kitų įtaisų.

◆ Greitai Wireless Charging Pad: Tiesiog padėkite telefoną ant įkrovimo pagalvėlę ir ji automatiškai pradės krauti per kelias sekundes nenaudojant jokių laidų ar papildomų priedų.Veikia su visomis belaidžio įkrauti telefonus,įskaitant naujausius "iphone".Kiti Qi-leido telefonai bus įkrauta.Prašome naudoti greito įkrovimo adapteris įkrauti savo prietaisus.

◆ Ergonomiškas dizainas:Pakelti jūsų monitorius ir padidinti savo kompiuterio darbalaukio, 27" iMacs ir ar išorinį monitorių vienu ergonomiškas matymo kampas aukštis sumažinti kaklo nuovargį.

Specifikacija:

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Spalva: Pilka

Versija: A: 4 Prievadai USB 3.0; B: Belaidis Įkrovimas

Galia: 5v 3A/9v 2A/12v 1.5

Galia: 5W/7.5 M/15W

Gaminio dydis: 500*220*78mm

Produkto Svoris: 1410g

Komplektą sudaro:

1 * Monitoriaus Stovas (4 Prievadai USB 3.0 / Wireless Charging)


  • Prekės Pavadinimas: S SKYEE
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: monitoriaus stove stendas, surenkami kompiuteriai, monitoriaus stovo, monitorių palaikymas, už " macbook stendas, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, žaidimas nešiojamas kompiuteris, asmeninių kompiuterių priedai, hub usb, savininkas nešiojamas kompiuteris.

Serviciosyexcavaciones
2021-01-19
5/5
Quick delivery. All very well. Good quality in all its components. I highly recommend this seller!!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai