Suderinama su 12PIN Mindray Paciento EKG monitorius 5 jungiamuoju kabeliu ir elektrodu jungtis Snap/Įrašą,AHA ARBA IEC

€19.89
  • w14331
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kištukas: 12P vyrų Elektrodas Leadwire: Snap/Clip/Profesinio mokymo įrašą Kabelis: Juoda Minkštos TPU Suderinama su: Mindray Matel: Žalvario, aukso spalvos Naudojimas: EKG Pakuotė: 1 vnt/maišelis

1.Spustelėkite ant gaminio piktogramą, kurią norite pirkti. 2.Spustelėkite žemyn rodyklės piktogramą dešinėje pusėje laivybos juostoje pasirinkite pristatymo būdą. 3.Įtraukti numerį produktų, jums reikia nusipirkti. 4.Spustelėkite "Pirkti Dabar" piktogramą, norėdami Pirkti šį produktą.

A. pirmosios yra gauti daug nuolaidų.Klientams, kurie po ECGEKGEEGEMG parduotuvėje, ši parduotuvė turi funkciją tikslingai kuponus ir produkto nuolaidas.B.Viena iš priežasčių, dėl sėkmės: žinoti prieš kitus.Sekite ECGEKGEEGEMG parduotuvė, savo naujienas (su nuolaida veiklos, naujų produktų, jums bus žinoti pirmą kartą.C.Dažnai susiduriame su tokia situacija internetu, anksčiau įsigytų produktų, jaučiasi gerai.Po ilgo laiko, kai mes turime pirkti dar kartą, mes pabandyti ieškoti per pirkimo įrašų, kurių yra laiko švaistymas, ar net negaliu rasti.Jei jums sekti ECGEKGEEGEMG parduotuvės, jūs galite rasti jį lengvai.Jeigu jus domina mūsų ECGEKGEEGEMG parduotuvėje, prašome vadovautis dabar, ačiū!

Į ConFuMed kompanija buvo įkurta 2013 " ir yra įsikūręs Shenzhen, Kinija.Pagrindinė veikla yra medicinos monitorius, priedai,maistinių medžiagų tyrimų ir plėtros, gamybos ir pardavimo .Jos produktai yra Spo2 jutiklis , Temperatūros zondas, EKG kabelis, EKG leadwires, NIBP manžetai , IBP kabelis ir kiti priedai.Produktai yra plačiai naudojami Pulse Oximeter , Paciento Monitoriaus , EKG ir pan .Įvairovė yra baigtas, kaina yra pigūs, spektaklis yra pranašesnis.

ConFuMed produktai yra suderinami su pagrindinių markių mašinos.Jei jūs negalite rasti savo produktus, prašome susisiekti su mumis. 1.Medicinos SpO2 jutiklis ir SpO2 ilginamojo laido. 2.Pacientui stebėti EKG/EKG švino kabelis ir adapteris, magistralinis kabelis/leadwire/elektrodas. 3.Holter švino kabelis ir adapteris, magistralinis kabelis/leadwire/elektrodas. 4.NIBP rankogalių ir pratęsimo vamzdis ir jungtis. 5.Paciento spaudimą infuzijos. 6.IBP kabelis ir slėgio rele. 7.Medicinos temperatūros zondas. 8.Vienkartiniai įžeminimo mygtukai/kabelinė. 9.Aukšto dažnio ESU pieštuku. 10.Vaisiaus zondas. 11.Ultragarso zondų. 12.EEG kabeliu ir elektrodu. 13.EMG kabeliu ir elektrodu. 14.Fizioterapija kabeliu ir elektrodu.

ConFuMed atlikti elektroninių viela, tikslumo jungtys ir kitų gaminių gamybos verslą, kviečiame konsultuotis!

ConFuMed įsipareigojimų :Visas logistikos problemas sukelti jums gauti prekes mes iš naujo-pristatymas į jus.Mes tarnauti jums 100% širdies, tik gauti savo 5 žvaigždučių.


  • Kabelis: Pilkos spalvos iš Minkštos TPU
  • Modelio Numeris: EKG-MI-5
  • Naudoti: EKG
  • Funkcija: ekg kabelis
  • Stebėti Plug: 12pin
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Suderinamas su: mindray
  • Pakuotė: 1piece/maišelis
  • Elektrodo leadwire: Snap/Clip/Profesinio mokymo įrašą
  • Dydis: multi-function
  • matel: Žalvario, Aukso Spalvos


Žymos: ekg monitorius, mindray bc 3000 lcd, mindray bs120 kibiras, mortara ekg kabelis, eeg elektrodų, ekg monitorius, nešiojamų, ekg monitorius, vyrų jėga, mindray, capnograph.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai