Kartu Nagų Gręžimo Karūnų Rinkinys, Abrazyviniai Aptaisyti Akmens Rotaciniai Įrankiai Šlifavimo Akmuo Varantys Galvos Dremel Įrankiai, Reikmenys

€4.87 €6.09
  • w147186
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Techniniai duomenys:

Tipas: 01 20

Laikymo dėžė: 66*35mm/70*60mm

Spalva: įvairiaspalvis

Medžiaga: keramika, volframo plieno, lydinio/nerūdijančio plieno, kvarcas ir keramikos

Paketų sąrašo:

1 rinkinys nagų grąžtas

Savybės:

-- Pašalinti gelio nagų grąžtas nustatyti: Puikus nagų gręžimo karūnų rinkinys gali būti naudojamas pertvarkyti, lenkijos, smoothen, šlifuoti, sharpen, išdrožti ir neaten poli pratęsimo nagų gelis, gelio nagai ar akrilo nagai lengvai ir greitai.

-- Lengvas: Sunku nešioti ir patvarus naudoti.Nešiojamas ir lengvas, skirtas tiek asmeninius ir šeimos naudojimui.

-- Daugiafunkcį: Ideali nagų dailės priemonės, drožyba, šlifavimo, galandimo, šlifavimo, poliravimo ir pan.Tinka natūralius nagus, ir visus, gelio nagai, tokių kaip gelis nagų lakas ir dar daugiau.

-- Lengva valyti: Keraminiai nagų gręžimo bitai yra atsparus korozijai, taip pat ne užsikimšimo, nagai, galima lengvai valyti dulkes ant bitus ar nagai, išlaikyti jums ir jūsų nagai sveiką.

-- Kompaktiškas dizainas: Su savo nešiojamų dizainas, lengvas, tai lengva turėti abu asmens ir šeimos naudojimui.Puiki dovana pradedantiesiems.

Punktas rodo :


  • Tipas: Šlifavimo Blokas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: ONG-01007
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo


Žymos: lankstus velenas įrankis, 2020 kampe, Odelės Cutter, "pasidaryk pats" dremel, odelės gręžimo, "pasidaryk pats" rinkinys dremel, gręžimo flex, lankstaus veleno įrankis, gręžimo antgalis, manikiūro rinkinys xiaomi.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai