195CM * 75CM Naujas 1PC Lady Moterų Antklodė juoda balta Skara Jaukus Patikrinti Languotas Šalikas Apsiaustas skara

€6.03
  • w147516
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pastaba:

Nuotraukos ir materialus objektas gali būti nežymus skirtumas , prašome reikšmingai objektas.Ačiū!

Jei yra rusijos Federacijos , prašome palikti mums savo vardą ir pavardę, arba jums gali cant get savo Sklypo iš vietinio pašto skyrių.

Siuntimo Informacija :

Užsakymo ( , mes išsiūsime jums Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ,yra stebėjimo informaciją Kinijoje,nr. stebėjimo informaciją už Kinijos ribų.

Užsakymo (> arba= ) $5 , mes išsiūsime jums Kinija Paštu Registruotu laišku arba el. P acket , yra stebėjimo informaciją arba už Kinijos ribų.

Jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $5, ir jūs norite patikrinti, stebėjimo informacijos, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu laišku arba el. P acket .Medžiaga:Akrilo Pluošto Dydis Ilgis:195CM, Plotis:75CM 100% Brand new ir aukštos kokybės!Mados stilius su languotas raštas, jūs galite dėvėti įvairiais būdais Ji gali būti dėvimi jūs paltą, megztinį ar kostiumas, žiemą ar pavasarį, taip pat galite jį naudoti kaip mažą antklodę.

Mokėjimai:

Mes priimtas, sąlyginio Deponavimo,Alipay", Vakarų Sąjunga,TT ir pan.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Prašome cotact su mumis elektroniniu paštu, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą(spalva).Mūsų kainos nėra jokių klientų muitų ar mokesčių.

Pristatymas Metodas: Visos prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienų nuo išvalytas mokėjimą (išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienas) Mes paprastai laivas elementų kinijos Oro paštu,HongKong post, EMS, UPS, DHL ir jums sekimo numerį.Apytikslis laivybos laikas skirtingų regionų taip:

Pristatymo laikas yra maždaug 16-35 darbo dienas dauguma JK ir JAV miestai.

Paskirties

Maždaug.Pristatymo Laikas

Jungtinės Amerikos Valstijos/Jungtinė Karalystė/Australija

16-30 darbo dienas

19-35 darbo dienas

Brazilija/Pietų Amerika/Italija

Gali užtrukti iki 4-8 savaites dėl muitinės tikrinimo

Prancūzija/Ispanija/Vokietija/Rytų/Vakarų Europos ir Kitų šalių

Gali trukti iki 3-4 savaičių, nes muitinės patikrinimo

Informaciją teikia laivybos kompanija.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač per griežtos muitinės tikrinimas ir laikotarpių.

B. Laivybos laikas per EMS: 5-8 darbo dienas

Pašarų atgal ir Klientų aptarnavimo paslaugas:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktu ar paslauga,Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis,Mes stengiamės išspręsti problemą.


  • Modelio Numeris: 345334
  • spalva: juoda
  • Lytis: MOTERIS
  • Elemento Tipas: Šalikai
  • Šalikai Ilgis: 135cm-175cm
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: DakunhuiLC
  • Modelio Tipas: Pledas
  • Stilius: Mados
  • Kaklaskarės Tipo: Šalikas Wrap
  • Medžiaga: Akrilo


Žymos: antklodė skara, vyrai plonas hoodie, languotas, juoda skara-šalikas, katė spausdinti šalikas, šalikas žiemą, katė šalikas moteris, pledas šalikas baltas, vyrai zipup hoodie, cc šalikas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai