Naujas Unisex Jaučiamas Vakarų Kaubojaus Skrybėlę Cowgirl

€6.82 €8.02
  • w150666
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Naujas Unisex Jaučiamas Vakarų Kaubojus Cowgirl Skrybėlę Bžūp Juodojo Kaspino Juosta Reguliuojamas Virvė

Aprašymas Aprašymas: Naujas aukštos kokybės.KAUBOJUS VAKARŲ STILIAUS

Galvos Apimtis: 58 cm.Kostiumas Sezonas:Pavasario,Rudens,Žiemos 1cm=0.3937".Pranešimas: Azijos dydžiu paprastai yra mažesnis nei vakarų dydžio, todėl įsitikinkite, kad turite patikrinti, dydį, prieš perkant: (prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū).

Pakuotė:

1 x Skrybėlę Pristatymo informacija 1. PASAULYJE Pristatymas

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino adresai.Jūsų adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Laikas: (Kitų šalių ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.) Grąžinimo Politika

Grąžinimo priimamas per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.

Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 30 dienų nuo gavimo datos keitimosi naują.

Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums greitai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą.

Nepanaudotų/neatidaryta prekes bus visiškai įvykdė.

Prašome atkreipti dėmesį, kad visi pirkimai turi būti grąžinta per 30 dienų nuo pirkimo.NE grąžinimo arba keitimo bus priimtas po 30 dienų nuo pirkimo datos.

Nurodykite savo vardą, adresą, punktas, dienos, telefono, kaip jums sumokėjo, ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina ( įskaitant siuntimo išlaidas ).

Apie mus

Stengiamės, kad mūsų geriausia, kad jums aukštos kokybės produktus ir geriausias paslaugas jums .Taigi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia ką nors.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, aukcionas, aukcionai, apmokėjimo, pristatymo ir grąžinimo politika, ir kt.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Aš padaryti, kad visų dalykų, teisę, kad esate patenkintas.Tikimės, kad galime palikti jums malonią patirtį.

Aš garantuoja, kad jūsų 100% pasitenkinimo dėl visų mano aukcionus.Mūsų tikslai yra jūsų 100% pasitenkinimo,jūsų kartoti verslą ir savo teigiamą atsiliepimą.Jei turite kokių nors problemų su savo pirkiniu,Prašome leiskite man žinoti, iš karto, ir suteikti man galimybę, siekiant ją išspręsti jūsų pasitenkinimą.

Prašome nedvejodami rašykite man į visus klausimus, kurie jums gali turėti,ir aš visada padaryti savo didžiausią atsakyti į visus klausimus.

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus.

-Mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Susisiekite su mumis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę, ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto pašto dėžutę ar maloniai jį išsiųsti į jav.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be jokio kontakto.Jei negavote prekės per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes pasirūpinsime, grąžinamoji išmoka.

:


  • Modelio Numeris: BAU
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: HXG&JQX
  • Medžiaga: Jaučiausi
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Elemento Tipas: Kaubojau Skrybėlės
  • Dydis: 7 1/4
  • Stilius: Kaubojus/Vakarų


Žymos: kaubojaus skrybėlę balta, kaubojus, mini cowbot skrybėlę, šalies vakarų kaubojus, fedora, kepurės moterims, roper kaubojaus skrybėlės, lauke pardavimas, kaubojaus skrybėlę vyras, pirkti stetson kaubojaus skrybėlę.

Jonicu Loku
2020-10-31
1/5
it is not a hat, but childern toy

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai