Sunkiųjų Aukšto Kietumo Pavertimo Replės 3-colių Pavertimo Artėjimo Kampas Replės 0-90° Mobilaus Stendo Vizuoti

€32.33
  • w151483
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Ypatybė:

1. Vizuoti yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą vizuoti. 2. Struktūra yra paprasta ir protinga, ir operacija yra saugesnė ir greitesnė. 3. Vadovas geležinkelių paviršiaus bauda, šlifavimo gydymas, didelis apdirbimo tikslumas, juodas ir sunkus gydymas, atsparumas dilimui, ilgas tarnavimo laikas. 4. Burnos žnyplės yra tekintas pagal tikslumo šlifavimo mašinos, glotni ir lygi, kryžiaus gilių griovelių dizainas, stabilesnė tvirtinimo. 5. Smulkiai malant nipper burną, glotni ir lygi, ne drebulys, kai įtempimo ruošinio, pagerinti tikslumo apdorojimas. 6. Su pin dizaino, po prisitaikyti prie reikiamo kampo, įterpimo pin kodas yra fiksuotas. 7. Plokščiosios replės bazė yra išplėsta, įtraukiant daugiau stabilumo.

Parametrai:

1. Vertikalus kampas: 0-90° 2. Groove atstumas: 138mm 3. Žandikaulio plotis: 75mm 4. Žandikaulio aukštis: 35mm 5. Didžiausia įtempimo žandikaulio: 76mm 6. Bendras aukštis: 105mm 7. Bendras ilgis: 167mm 8. Svoris: 5.8 kg


  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Modelio Numeris: LY
  • Tipas: Kita


Žymos: vizuoti, stendo vizuoti geležies, vizuoti workbench, stendo galia, gręžimo žandikaulio, deimantinis galąstuvas, lankstaus veleno rinkiniu, namų vizuoti, Plonas skirsnis, dremel parama.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai