T-track Lizdas Mitra T Slankiklį Aliuminio Lydinio Jig Rungtynių Slėgio Medienos apdirbimo už Maršrutizatoriaus Lentelė Workbench "PASIDARYK pats" Priemones Tipas - 19

€3.85 €7.56
  • w156701
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Medienos apdirbimo T-slot Skaidrių Kelio Aliuminio Lydinio T-dainos Mitra Kelio Medienos apdirbimo Matė/Router Lentelė Workbench Įrankiai Tipas-19

Savybės: • Leidžia jums padaryti visus savo stumdomas, veržimo ir įtvirtinimo poreikius, maršrutizatorius lentelės, lentelės pjūklai ir bandsaws. • Galite pakaba savo plunksnų lentos į savo maršrutizatoriaus stalo ar lentelės pjūklai lengvai ir greitai, be specialių tvirtinimo armatūra. • Geras atsparumas korozijai. • Lengva įdiegti. • Patogu naudoti. • Patvarus naudoti. • Jis yra tinkamas medienos apdirbimo.Produkto informacija: Tipas: T-slot mitra kelio T-slot mitra bėgių Ilgis: 300/400/500 / 600/800mmT-track Medžiaga: Aliuminio lydinys Spalva: Baltos, raudonos ir mėlynos spalvos Paketas Apima: 1 * 19 Modelis T-slot Mitra Kelio Atsargumo priemonės: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti. 2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Pristatymas: Jūsų užsakymas payment yra po sėkmingo, išsiųsime jūsų užsakymą per 1-3 darbo dienas.Mes galime suteikti (www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas) (Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu) (ePacket) ("FedEx", UPS, DHL) transportavimo paslaugas. 1.www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas : 10-40 dienų, tranzito laikas, nes reikia laiko, skirtingose šalyse yra ne tas pats. 2.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: 10-40 dienų, tranzito laikas. 3.ePacket: 10-30 dienų tranzito laikas. 4.UPS, FedEx, DHL : 3-7 dienų tranzito laikas.Tarifai, mes pareiškiame, žema kaina, siekiant sumažinti ar išvengti muito mokesčių.Tačiau mes negalime prisiimti pareigas.Grįžti & Keistis Politika: Gavęs prekes pirkėjas gali kreiptis dėl 15 dienų grąžinti arba pakeisti prekę, prašome užtikrinti, kad prekės ne sugadintos, o originalios pakuotės, pirkėjas turi padengti iš krovinių vežimo.Jei tai yra mūsų pareiga, krovinių tenka mums.Pvz.: siunčiant neteisingas dydis, arba jis yra sugadintas.Jei jis yra atsakingas pirkėjas, krovinių pirkėjas.Pavyzdžiui: pasirinkus klaidingą dydį ir spalvą.Atsiliepimai: Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamą(1 - 2 žvaigždutes) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: WW-W017
  • Sertifikavimo: NĖRA


Žymos: suderinta, obliumi jig, lentelėje workbench, aliuminio t stebėti, qr25de, etabli maršrutizatorius lentelė, diskinis pjūklas, bendras jig, mitra kelio sustoja, fi wi maršrutizatorius.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai