Suši Animacinių Filmų Japonų Kultūros Skanus Maistas Stalo Runner Vėliavėlę Namuose Šalis Dekoratyvinis Staltiesė Stalo Bėgikų

€12.78 €18.26
  • w157881
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pastaba: mes remti individualų dizainą.jeigu turite kokių reikia, prašome nedvejodami kreipkitės į mane.

-Apie Medžiagos

1) Bauda amatų audinio, vieno sluoksnio apdailos, skalbiniai be medvilnės, didesnio tankio, geresnės kokybės ir stangresnė, galima skalbti.

2) Daugiau plokščių ir daugiau tekstūra.

-Apie Dydį

13*70inch=33*178cm

13*90inch=33*229cm

14*72inch=36*183cm

16*72inch=41*183cm

18*72inch=46*183cm

-Apie Spalvų

Nuo nuskaitymo ir fotografavimo kitų priežasčių,

pavyzdžiui, įvykus fizinei ir nuotrauka yra šiek tiek kitoks

prašome natūra spalva dominuoti

prašome suprasti, ačiū

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Laivybos Sąlygos Paprastai, kad bus išsiųsti per 4-7 darbo dienas.Numatytasis siunta yra oro paštu(20-35days), Jei jums reikia greičiau būdų, kaip kiti, pavyzdžiui EMS/DHL/TNT/ "Fedex" ir tt.yra galima, tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Kai jūs padarysite užsakymą,prašome pasirinkti laivybos būdas, kurį norite ant mūsų internetinėje parduotuvėje.Mes pastebėsite sekimo Nėra.tam, kad sąraše arba siųsti el. laišką jums.Apie pristatymo terminą siuntą.Dauguma šalių atvyks per 35days, taip pat, kai kuriose šalyse reikės daugiau laiko(iki 60days).Todėl, jei jūs negalite gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(nereikia atidaryti ginčų impetuously).Jei būtų dar neturi atvyksta per 75days(Brazilija 90days), mes grąžinsime jums. 2. Atsiliepimai mums yra malonus ir sąžiningas pardavėjas.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome nedvejodami mums 5 žvaigždučių.Jei dėl kokios nors priežasties, jūs neturite patenkinti, prašome ne tiesiogiai palikti neigiamų atsiliepimų, tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad esate patenkintas. 3. Klientų Aptarnavimas-Nes jūsų satisfacition yra mūsų tikslas.Prašome dont palikti jokių neigiamų ar netural atsiliepimus ar atidaryti bet kokį ginčą dėl www.cinamonosodyba.lt be ryšio,ačiū.Mes tikime, kad mūsų bendravimas bus slove problemą už jus.ir ji papratimas leiskite jums žemyn.Jūs žinote, bet neigiamas arba netural ar ginčo visiškai skauda bothsides,ir tada bus ne leisti, kad problema tikrai bus išspręsta.Taigi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ne Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas.Būkite kantrūs!Ačiū! 4. Grąžinimo Politika -Mes visada kruopščiai patikrinti prieš siųsti prekes, tačiau produktai gali gauti žalos per ilgas pristatymo. -Jeigu radote kokybės problemą, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gausite prekes.Mes išspręsti problemą. -Dėl bet kokios priežasties, jei jūs tiesiog norite grąžinti produktus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo jūsų pranešimo gavimo. -Laikyti gaminius originalioje būklės ir apmokėti siuntimo išlaidas sau, mes visa grąžinamoji išmoka po gauti grįžo produkto. - Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gavome atgal punktą kokybės bauda.Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal.Siuntėjas siuntimo išlaidas negrįžta ir atgal siuntimo išlaidas turėtų apmokėti jūsų pusės.Dėkojame už jūsų apsvarstyti mus. 5. Apie Mus -Mes visada siūlo aukščiausios kokybės gaminius ir paslaugas mūsų klientams.Tikimės, kad kiekvienas klientams laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje.Ačiū!


  • Naudoti: viešbutis
  • Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Modelio Numeris: Stalo Runner
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Prekės KODAS: LEX04133
  • Technics: Audiniai


Žymos: stalo bėgikų rinkinys, padengti tabl, kilimas runner, staltiesė, medvilnės stalo runner, žalvario rose, flamingo plaukų, rožinė runner lentelė, suši rinkinys, paprasta stalo runner.

Metal Cherry Pop
2020-12-16
5/5
amazing product. good quality. the colors looks good. I expecting litle bit more brilliant. fast delivery. nice item. thank you seller

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai