0-190ohm Valtis Automobilių Kuro Lygio Matuokliai Universalus 52mm Kuro Lygio Matuokliai su Degalų matuoklio Jutiklį Siuntėjas Vienetas jachta sunkvežimių 12V 24V

€25.85 €34.01
  • w159797
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


0-190ohm Valtis Automobilių Kuro Lygio Matuokliai Universalus 52mm Kuro Lygio Matuokliai su Degalų matuoklio Jutiklį Siuntėjas Vienetas jachta sunkvežimių 12V 24V

Techniniai Duomenys:

- Medžiaga:nerūdijantis plienas 316L+anti-rūko stiklo Įdiegti skersmuo:Φ52mm arba 2-1/16" - Nuoroda diapazonas:E~F - Ryšio metodas:eilutėje įrašykite foninio Apšvietimo spalva:raudona、žalia、mėlyna、balta、geltona、olivine、orange、violetinė,visiškai 8 rūšių skirtingus apšvietimo spalvų,jis bus pakeisti automatiškai, kas 1 minutę,arba galite nustatyti tik vieną spalvą, kuri jums patinka, per paspauskite vėžės atgal "set" mygtuką - Darbinė įtampa:9~32vdc - Įėjimo signalo:0~190ohm、0~180ohm、10~180ohm、240~33ohm、240~30ohm - Vartotojai gali pasirinkti įvesties varža patys, kaip nurodyta toliau:paspauskite atgal "Mode"mygtuką 3 sekundes, įveskite nustatymo režimas,atgal šviesos mirgėjimas o.adata tašką su "E"padėtį,ir jūs galite pasirinkti atitinkamą parametrą per paspauskite mygtuką

Specifikacija:

* Darbinė srovė::≤60mA * darbinė temperatūra:nuo -30℃~+75℃ * Laikymo temperatūra:-40℃~+85℃ * Klasės apsauga:IP67 * Prekės spalva:Juoda,Balta * Prekės būklė:naujas * Paketas metodas:neutral box

Komplektą Sudaro:

1x Kuro Lygio Indikatorius 1x laidynas 1x Instaliavimo Instrukcija

Ypatybė:

[1] Matuokliai priekinio dangtelio naudoti nerūdijančio plieno 316L, ilgalaikiam naudojimui net ir rūgščių-šarmų ir drėgnoje aplinkoje [2] IP67 atsparus vandeniui ir dulkėms klasė [3] Žingsninių variklių naudojami visas žengia gabaritais,puikus bruožas, jos mažiau elektros energijos suvartojimas,ilgesnį gyvenimą,didesnis tikslumas ir pan. [4] Su lenkta stiklo (su anti-rūko funkcija) [5], Su ultra-wide darbo įtampos projektavimo (ilgalaikė darbinė įtampa:9-32v,iki:36v) [6] Gabaritai turi daug rūšių apšvietimo spalvų (raudona、geltona、orange、žalia、mėlyna、violetinė、balta),klientai gali pritaikyti bet kokios spalvos, kad jums patinka [7] yra przystawkę kartu su diržu jungtis,geriausių ir tvirtai prijungtas,tam, kad gabaritai gali dirbti net stiprus viberation,produktai gali būti naudojami varikliai/generatoriniai agregatai,laivų,statybos technika,žemės ūkio technika,automobilių keitimo ir pan.

Pastabos:

-Įsitikinkite, kad signalo parametras tinka jūsų automobilio modelį prieš darbo užmokesčio.Labai ačiū!

-Įsitikinkite, kad signalo parametras tinka jūsų automobilio modelį prieš darbo užmokesčio.Labai ačiū!

Jutiklis parametras:

* Raiška nuotolis: 21 mm * Surinkimas: SAE standartą, 5 skyles * Darbinė temperatūra: nuo - 40 iki 85 * Vardinė srovė signalo perjungimas: 500mA * Darbinė temperatūra: nuo - 40 iki 85 laipsnių Celsijaus * Lygio Daviklis tinka Dyzelinas & Benzinas Variklio * Tinka Kuro Lygio Indikatorius ir Vandens Lygio Indikatorius * Skysčio lygio jutiklis ilgis:150mm,200mm,250mm 300 mm ,350 mm ,400mm, 450 mm * Tvirtinimas: 5 vienetų M5 varžtais ir 2 mm storio tarpinės * Išėjimo signalas: 0~190 omų (Europos Standartas), 240~33 omų (Standartinis Amerikos)

Snesor Paketą Įeina:

1 x Jutiklis 1 x Tarpiklis 5 x Varžtai

Apie Mokėjimą

* Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO. * Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. * Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

** VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. ** Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. * * * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. ** Nuotraukas rodomas nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. ** PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. * * * Jei turite ne gavo savo vežimą ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti

*** Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. *** Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. *** Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.cinamonosodyba.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. *** Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.


  • Medžiagos Tipas: Nerūdijančio plieno 316L bezel+anti-rūko stiklo
  • Mainų Dalies Numeris: Mini Skaitmeninį Degalų Matuoklį Motociklo Indikatorius
  • kuro matuoklis siųsti jutiklis parama: Vanduo Skysčio Lygio Matuoklis Matuoklis
  • Įvesties Signalas: 0~190ohm
  • Kuro Matuoklis Apšvietimas: 7 Spalvų Apšvietimas
  • Paskirties Transporto priemonės: PRIEKINIAI
  • Elemento Aukštis: 0
  • Prašymas: Automobilių Kuro Matuoklis, automobilio sunkvežimių jachta
  • Vandens, Skysčių Skaitiklis: Automobilių Valtis, Vandens Bako Lygio Daviklis
  • Elemento Plotis: 52mm
  • kuro matuoklis siųsti jutiklis: tinka Kuro Lygio Matuoklis
  • Tipas: Kuro Matuokliai kuro jutiklis Auto Valtis
  • Pavadinimas: 52mm Valtis Automobilių Degalų Lygio Matuoklis Matuoklis
  • valtis automobilių kuro matuoklis: su Kuro Lygio Daviklis
  • Prekės Pavadinimas: RYSJM
  • Kuro Siuntimo Blokas: tinka Vandens Lygio Daviklis Kuro lygio indikatorius
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Gamintojas Dalies Numeris: Auto Skaitmeninis Kuro Lygio Indikatorius
  • Feture: Auto Skaitmeninis Kuro Lygio Indikatorius
  • Kitos Dalies Numeris: kuro lygio indikatorius
  • Elemento Ilgio: 52mm Marine Boat Water Tank Level Gauge
  • Specialios Funkcijos: 0-190ohm/240-33ohm Kuro Lygio Matuoklis
  • Prekės Svoris: 0.5kg


Žymos: šviesos jutiklis, smart zte, valtis pvc, kuro lygis, kuro matuoklis universalus, kuro gaug, ženklų lygis, 52mm kuro, lygis skysčio jutiklis, cruze lygis bake.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai