Tablet Stand Telefono Laikiklis, Reguliuojamas Tingus Lova Grindų Stalas Sulankstomas Laikiklis Universalus Stovas Stalinis Laikiklis Xiaomi "Iphone", "Ipad"

€2.93 €3.91
  • w160231
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Tablet Stand Telefono Laikiklis, Reguliuojamas Tingus Lova Grindų Stalinis Trikojis, Sulankstomas Darbalaukio Mount Laikiklis

Ypatybė:

1. Multi-suderinamų skaitmeninių produktų, tinka daugumai skaitmeninių produktų pateikimo į rinką, tik paprastas derinys gali lengvai pereiti į būseną, jūs turite, tinka skliaustuose pagerinti regėjimą tuo pačiu metu.

2. PVC + aliuminio lydinio, konstrukcinių medžiagų, šis laikiklis yra pasirinktas iš dalys inžinerijos plastiko dėžutės ir aliuminio lydinio, kuris ne tik užtikrina grožio, bet taip pat užtikrina fixity naudoti.

3. Lengvas, sulankstomas laikiklis, svoris yra tik 380g, lengva įdėti į kuprinę ar kompiuterio krepšys, labai patogu nešiotis;

4. Multi-kampas, hands free, nereikia laikyti planšetinis/mobilusis telefonas ilgą laiką, gali užtikrinti atstumas ilgą laiką, veiksmingai apsaugo trumparegystė.

Specifikacija:

Taikytinos modeliai: tablečių ir mobiliųjų telefonų 9,7 colių

Medžiaga: PVC + Aliuminio Lydinys

Rėmo dydis: 40x10cm/15.74x3.93"

Maksimalus plotis reguliuojamas planšetinis kompiuteris: 24cm/9.44"

Reguliuojamo aukščio diapazonas: 27-35 cm/10.62-13.77"

Didžiausias medial plotis: 52cm/20.47"

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1 x Tablet Stand Telefono Turėtojas


  • Modelio Numeris: Tablet Stand Telefono Turėtojas
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Pakuotė: Taip
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: tyrimas tabl, lova stovi tablet, parama macbook, menininkas molbertas, grindų stovas tablet, lankstus vaizdo telefono turėtojas, aksesuaras "ipad " pro", ipad didelis stendas, išleidimo lentelė, padengti "ipad".

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai