Kiaušinių Inkubatorius Valdytojas, Vienas Pagrindinių Inkubacijos Temperatūra Drėgnumas Valdytojas Išorės Mikrokompiuteris Kontrolierius --M25

€30.15 €38.65
  • w160812
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kiaušinių Inkubatorius Valdytojas, Vienas Pagrindinių Inkubacijos Temperatūra Drėgnumas Valdytojas Išorės Mikrokompiuteris Kontrolierius --M25 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Laisvai rinktis kiaušinius režimas: viščiukų, ančių, gooses, balandžių ir kitų kelių rūšių, gali būti nustatyti.Individualų režimą galima pasirinkti, ir perinti skirtais funkcijos yra labai įvairios, paprastas ir patogus

2. Tikslumas temperatūros jutiklis, tiksliai surinkimo ir skaityti, ir didelių temperatūros matavimo diapazonas

3. Skaitmeninis drėgmės zondas, ilgas naudojimo laikas ir stabilių rezultatų

4. Abu viršų ir atgal, kad duomenų valdytojas yra įrengta šilumos išsklaidymo skyles.Per šilumos perdavimo oro gali atlikti daug šilumos ir greitai iš pasklidųjų taršos.

5. Dizaino išorinis maitinimo lizdas tai patogu ir paprasta, ilgas naudojimo laikas ir nėra lengva ištekėti, elektros energijos (kištukas turi būti parengtas pagal save)

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: pramoninės inkubatorius priedai

Gaminio dydis: 25*16.5*8.2 cm

Darbo įtampa: AC 180~240V 50HZ/DC12V

Temperatūros kontrolės tikslumas: ±0.1 C

Kiaušinių tekinimo ciklas: 0-999 minučių (gamyklinis nustatymas 90 minučių)

Aplinkos temperatūra: nuo-20C-.70C

Drėgmės kontrolės tikslumas: ±3RH

Santykinė oro drėgmė: >85RH

Pagrindiniai Techniniai Duomenys

1. Produkcijos kanalų skaičius: 6 kanalai (šildymo, vėdinimo (ventiliacijos), kiaušinių tekinimo, drėkinimo, ventiliatorius, apšvietimas)

2. Išėjimo srovė: šildymo kintamoji srovė 220/8A, ventiliatorius/tekinimo kiaušinių kintamoji srovė 220/5A, drėkinti AC12V/0.2 A, aušinimo DC12V/0.4 A, apšvietimo DC5V/0.1 A

3. Skaičius tekinimo kiaušiniai: 999 kartus, gali būti registruojami

4. Kiaušinių tekinimo ciklas: 0~999 minučių (gamyklinis nustatymas yra 90 minučių)

5. Kiaušinių tekinimo laikas: 0~999 sekundės (gamyklinis nustatymas yra 19 sekundžių)

6. Vėdinimo ciklą: 0~999 minučių (gamyklinis nustatymas yra 120 minučių)

7. Vėdinimo metu: 0~999 sekundės (gamyklinis nustatymas-15 sekundžių)

8. Matavimo linijos ilgis: apie 2 metrų

Komplektą Sudaro:

1 x Kiaušinių Inkubatorius Valdytojas(Kiaušinių Inkubatorius Nėra Komplekte)

1 x vartotojo vadovas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.


  • Modelio Numeris: Narvai
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ūkio Gyvūnai Tipas: vištiena


Žymos: incub, Plunksna, vištienos coop, vištienos šilumos, automatinis kiaušinių inkubatorius nemokamas pristatymas, inkubatorius automatinė 10, pozicija kiaušinių inkubatorius, didelis paukščių narvelis, carter vyrai, inkubator valdytojas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai