Sparno atgal Kėdės Padengti Spandex Ruožas Užvalkalai, biuro Kėdės Stilingas 2 dalių Komplektas Su Elastinga Juosta

€22.57 €35.83
  • w160972
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pakuotė:

1 X Wingback Kėdė Slipcover Apima

Techniniai duomenys:

Spalva: Pilka / Juoda / Kava / Navy / Orange / Ryškiai Žalia / Geryish Žalia

Audinio Tipas: 85% Poliesteris+15% Spandex Medžiaga

Puikiai tinka: Audiniai ir Oda Standartas Sparno Kėdės

Paryškinkite: Tinka tiek T pagalvėlė ir Lauke pagalvėlė wingback kėdės

Gaminio Matmenys: 36.22 x 31.5 x 43.31 cm

Prekės Svoris: yra 1,93 svarų

Medžiaga Priežiūros Nurodymai: Nėra Baliklių, Būgniniai Sausas

Vienetų skaičius: 2vnt. (viena yra pagrindo slipcover ir kitas yra pagalvėlė slipcover)

Savybės:

1. Ši renovuotas 2 vnt sparnas kėdė slipcover yra pagaminti iš tvirtos ir minkštos aukštos stretch audinys.Tinka dauguma standartinių sparno kėdės.Geriausias pasirinkimas T pagalvėlė ir Lauke pagalvėlė stiliai

2. TINKAMAS DYDIS: Priemonės, nugaros plotis 27.5"-31.5"ir aukštis 37.4"-43.3".PASTABA:patikrinkite dydį ir rūšį, jūsų wingback kėdės prieš perkant.

3. VISIŠKAI APSAUGOTI: Šių sparno kėdžių užvalkalai yra super minkštas ir patogus, gamtinės aplinkos ir EKOLOGINIO draugiškas.Apsaugoti savo sofos nuo išsiliejimo, dėmes ir sunaikina.Puikus pasirinkimas namuose su vaikais ir naminiais gyvūnais

4. PUIKUS DIZAINAS: Įskaitant 2 dalys, pagrindo ir pagalvėlė slipcover.Į slipcover yra absoliučiai nuostabus jūsų namų puošmena su unikaliu debesis modelis.

5. PUIKIAI TINKA: Dvi-way stretch audinys, kuris tinka jūsų sofos sandariai, ginklų, pagalvėlė, kiekviena detalė yra laikomas.Taip pat stebėjimo ir apačioje elasticized dizaino, kad padengti buvimo vieta, gerai neperkeldami.

6. SUDĖTINGOS SIUVIMO: Smart siūlės informacija ir elastinga nuosėdos padėti sukurti individualų, reupholstered atrodo.Šių gražių sparno kėdės apima jums sutaupyti pinigų pratęsti gyvenimą savo sofos, kad jūsų senų baldų pasirodys nauja

7. LENGVA PRIEŽIŪRA: įrenginys yra gana paprasta, jums gali būti slipcover, kai norite ,ir nereikia nerimauti, wastingtime.Mašina galima skalbti, būgniniai sausas mažas, geležies mažai nustatymas, bet ne baliklis.


  • Stilius: Europa
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: Wingback Kėdė Slipcover Apima
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Naudoti: Rankos Kėdė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės


Žymos: kėdė padengti, kėdė comput, vaiko sėdynės, juoda wingback kėdės apima, aksomo barstool dangtis, kėdė padengti, fotelis, kėdė padengti, odininkas, kampas sofa-lova, ruožas slipcover kėdė.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai